Borte mot Ull/Kisa neste

Raufoss leder bortetabellen så langt i år, og skal jakte nye bortepoeng på Jessheim stadion.

Som denne sesongens hittil sterkeste bortelag, med fire seire og kun ett tap, kan vi trygt si at vi gleder oss til neste runde av OBOS-ligaen. Da skal Raufoss-guttene til Ull/Kisa på Jessheim stadion.

Ull/Kisa ble før sesongen sett på som et av lagene som potensielt var en av de tøffeste nøttene å knekke i årets OBOS-liga. Med fjorårets femteplass og en svært sterk sesongoppkjøring var ikke det så rart. Klubben, som har 125-årsjubileim i år, har imidlertid levert litt varierende resultater nå når ti runder er spilt.

I skrivende stund er det Raufoss som ligger på motstandernes plassering fra i fjor, 5. plass, mens de gulkledte fra Jessheim ligger to plasser under. De har så langt vunnet like mange kamper som de har tapt – fire – og står med to uavgjorte. Deres tre siste kamper har endt med ett av hvert resultat, hvor de seiret mot Notodden på 16. mai, spilte uavgjort mot HamKam og tapte sist runde borte mot Aalesund. Det var dog et knepent tap, i en kamp som endte 1-0.

Raufoss er stadig i dytten, og femteplassen kunne like godt vært en tredjeplass, ettersom de to lagene over – KFUM og Start – har like mange poeng. Sist runde spilte Raufoss en forrykende kamp mot Tromsdalen, som til slutt endte 6-4. Først en opphenting fra å ha ligget under 1-3, og deretter et målshow uten like i løpet av de siste ti minuttene.

Sist Raufoss og Ull/Kisa møtte hverandre var senest i februar i år, under en treningskamp på Jessheim. Raufoss sto imot og sørget for en av de få kampene Jessheim-laget ikke vant i oppkjøringen, med resultatet 0-0. Før treningskampen var det i sesongen 2016 at lagene møttes i OBOS-ligaen. Da endte begge oppgjørene 2-1, med en seier hver da lagene var verter. Raufoss har historisk sett vunnet flest oppgjør mot Ull/Kisa, så vi går all in for nye seier på søndag!

Avspark i kampen er kl. 18:00 søndag på Jessheim stadion. Fyll opp bilen og reis på det som kan bli en skikkelig gøyal bortekamp!

Annonse fra Obos-ligaen: