Bli med å støtt Gatelaget - kjøp Gatelagsmagasinet 4-4-3!

Vårt Gatelag har vært i drift siden april i 2021. Aktiviteten går jevnt og trutt med to treninger i uka pluss kamper og turneringer.

Annonse:

Fotballaktiviteten og det sosiale felleskapet betyr mye for alle dem som er med på Gatelaget vårt. Samtidig gir den trivelige gjengen oss i Raufoss Fotball mye tilbake, på så mange slags vis.

Gatelaget er en åpen arena for folk fra Toten/Gjøvik og omland, der menn og kvinner som har, eller har hatt rusrelaterte utfordringer møtes til faste rutiner, meningsfull aktivitet og mestring. Tilhørighet, mestring og fysisk aktivitet åpner nye muligheter!

Les våre nyhetssaker under Gatelagsfanen på Raufossfotball.no HER

Vi er en del av Gatelagsfamilien, det vil si Fotballstiftelsen som ble etablert i 2015. Nå utgjør "familien" 28 strålende lag fordelt over hele landet.

Vi har plass til mange flere på gatelaget, og det er bare å ta kontakt om du ønsker å vite mer eller ønsker å bli med. Gatelaget er et lavterskeltilbud, og her kommer folk med den formen de har! 

Ønsker du å lese mer om gatelagene og gatelagsmodellen Klikk Her

lag grafitti gatelaget.jpg
Gatelaget på Nasjonal turnering på Nadderud i august 2022. (Foto: Tommy Fyhn)

Vil du være med å støtte vårt arbeid kan du kjøpe Gatelagsmagasinet 4-4-3

4-4-3 utgis hvert år, med Tom Stalsberg og Morten Pedersen som redaktører. Magasinet er spekket med gode historier, og egner seg godt til å gi bort som gave. Hvert magasin koster kr. 160 i utsalg, og Gatelaget vårt får kr. 60 tilbake for hvert salg vi gjør.

Om bedrifter/organisasjoner ønsker å kjøpe flere eksemplarer så sørger vi for at Fotballstiftelsen kan sende faktura direkte til dere. Når vi selger et og et magasin, betales de til det Vipps-nummeret som er påført magasinet. Magasinet kan også kjøpes i billettluka på våre OBOS-kamper.

Vil du promotere din bedrift på Gatelagsdrakta?

Vi har fremdeles god plass på draktene våre for sponsorer som ønsker å profilere sin bedrift for en god sak.

For bestilling av Gatelagsmagasinet 4-4-3 (eller andre ting) kontakt Gatelagsansvarlig Tommy Fyhn på e-post: [email protected] eller telefon: 906 39 796

For avtaler om profilering på drakter, kontakt Markedsansvarlig Liss Pedersen på e-post: [email protected] eller telefon: 923 06 606

 

Annonse fra Obos-ligaen: