Billetter til våre hjemmekamper

På fredag er vi i gang med OBOS-ligaen! Første serierunde spilles borte mot Tromsø fredag kveld. Allerede mandag 6. juli spiller vi den andre runden mot Stjørdals-Blink på UKI-Arena på Jessheim kl.18.00.

Ettersom det utføres diverse utbedringer på Nammo Stadion spiller vi altså vår første hjemmekamp på Jessheim. Så vidt vi vet er dette første gang i historien dette skjer for vår del. Men UKI-Arena er en flott stadion, og vi tenker at det skal bli bra.

Onsdag kveld legger vi ut de billettene vi har igjen etter at sesongkortholdere og sponsorer har gitt tilbakemeldinger på om de vil benytte seg av sine billetter. Det er vanskelig å si hvor mange det blir, men vi vet at totalen ikke kan overstige 200 personer. Billettprisen er lik for alle, uansett alder. 200 kr per pers. Det vil ikke være anledning til å reservere billetter før de legges ut, alle billetter selges enten på nett eller i TicketCo-appen. Her blir det først til mølla som gjelder!

Vi legger ut linker til disse på onsdag.

Etter kampen mot "Blink" har vi ytterligere to bortekamper mot henholdsvis KFUM og Øygarden for vi tar imot Kongsvinger hjemme på Nammo Stadion 27. juli.

Har du spørsmål om billetter kan du sende en mail til: [email protected]  eller kontakte Tore Nestaker på tlf.406 29 003

Annonse fra Obos-ligaen: