BILIA er gull!

BILIA har signert ny avtale som Gullpartner! Vi setter utrolig stor pris på det gode samarbeidet som er etablert gjennom flere år nå. Bilforhandleren er en synlig og raus samarbeidspartner, som vi stolt profilerer både på draktene våre og på klubbgenseren vår. På bildet ser vi plassjef BILIA Gjøvik, Kurt Andree Magnussen og markedsansvarlig i Raufoss Fotball, Liss Pedersen - sammen med det som ligner veldig på Lotteribilen 2023!

Annonse:

BILIA Gjøvik fortsetter det gode og tette samarbeidet med Raufoss Fotball, og har nå fornyet samarbeidsavtalen for 2023.

-Vi er glade for at vi kan ha et samarbeid lokalt og at vi kan bidra til at klubben kan fortsette det gode arbeidet med å gi et veldig godt fotballtilbud til små som til store, sier Kurt Andree Magnussen.

Idretten er en viktig arena der BILIA ønsker å være synlig og vi synes det er supert at vi kan bidra der folk samles om positive aktiviteter.

— Kurt Andree Magnussen, Plassjef BILIA Gjøvik

BILIA Gjøvik stiller også i år med en Volvo XC40 som hovedpremien i Raufoss Fotball's Billotteri 2023.

Sjekk ut hjemmesidene til BILIA Gjøvik for nye og brukte Volvo, dekk og service.

Vi gleder oss til å fortsette det gode samarbeidet! 💛🖤

lotteribilen 2023.jpg
Lotteribilen 2023 blir en lekker helelektrisk Volvo XC40 i svart-gult og fine farger! (For ordens skyld: dette er bilen som Liss leaser fra BILIA)

 

Annonse fra Obos-ligaen: