Bienvenido, Andres!

Vi gleder oss til å møte Andres Garcia (38) igjen i slutten av november! Han blir Jørgen Wålemarks assistent-trener i årene som kommer.

Annonse:

Andres var assistenttrener under Christian Johnsen, U19-trener og spillerutvikler i Raufoss Fotball i 2019-sesongen. På de tre sesongene som har gått siden da, har han samlet erfaringer fra fem land, og har ledet lag gjennom mer enn 80 kamper i profesjonell toppfotball.

I 2020 startet han jobben i Rafa Benitez stiftelsen i den kinesiske superligaen, Dalilan Pro. 

Senere gikk ferden videre til Ecuador og jobber som hovedtrener i ecuadoriansk Serie A for Orense S.C. i 2021 og 2022.

Solid og kompetent

Vår nye assistenttrener har UEFA Pro-lisens allerede fra 2013, da var han bare 29 år gammel, gjennom årene har han tilegnet seg bred idrettsfaglig utdanning på universitetsnivå i Spania. Han arbeidet med spillerutvikling i Getafe CF i Madrid i årene før han kom til Raufoss i 2019.

I tillegg til rollen som assistent for Jørgen Wålemark, er han tiltenkt spesifikke oppgaver innenfor spillerutvikling, spillerrekruttering og klubbutvikling i Raufoss Fotball.

God match for Jørgen

- Andres Garcia har en fortid i Raufoss fotball i tilsvarende roller, han er en spennende trener som klubben ser vil være en god og utfyllende match til Jørgen Wålermark som hovedtrener. Vi ser fram til å få han på plass i slutten av november, sier daglig leder i Raufoss Fotball, Mathias Engebakken.

Andres har tilegnet seg enda mer erfaring og kompetanse innen spillerutvikling og ledelse av topplag i årene som har gått siden han var i Raufoss fotball sist.

— Mathias Engebakken, daglig leder

Klubben har inngått en 3-årskontrakt med Andres, og vår gode og hardtarbeidende venn gleder seg stort til å komme tilbake til Raufoss!

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 01.11.2022
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: Marius Mykleset