Beklagelse til 2830 Gul og Svart

Trener Jørgen Wålemark ønsker å uttrykke sin beklagelse overfor supporterklubben 2830 Gul og Svart og supporterklubbens leder.

Annonse:

Kjære 2830 Gul og Svart,

Først og fremst ønsker jeg å uttrykke min dypeste beklagelse for måten jeg opptrådte i en situasjon under kveldens kamp. I kampens hete lot jeg følelsene ta overhånd, og dette førte til at jeg kommuniserte på en måte som ikke var respektfull overfor supporterklubbens leder. Det var aldri min hensikt å såre eller fornærme noen av dere, og jeg innser i etterkant at beskjeden kunne tolkes feil. Det vil ikke skje igjen.

Jeg har også hatt en god samtale med lederen for supporterklubben etter kampen, og vi har lagt hendelsen bak oss.

 Jeg vil understreke hvor uvurderlig dere alle i 2830 Gul og Svart er for både meg som trener, spillerne og hele klubben. Deres utrettelige støtte gir oss ikke bare en ekstra gnist på banen, men også motivasjon og styrke utenfor banen.

 Vi er utrolig heldige som har en så dedikert og lidenskapelig supportergruppe. Dere er en essensiell del av vår fotballfamilie, og uten dere ville vi ikke vært der vi er i dag. Jeg setter stor pris på alt dere gjør for oss, og jeg ønsker å forsikre dere om at vi verdsetter hver eneste en av dere.

Igjen, jeg ber om unnskyldning for min oppførsel og lover å gjøre mitt beste for å sikre at noe slikt ikke skjer igjen. Vi er alle på samme lag, og vi må støtte hverandre.

 

Med vennlig hilsen,

Jörgen Wålemark

Annonse fra Obos-ligaen: