Barnekampen 2020

Vi rekker Barnekampen 2020 før snøen kommer! Kampen mellom Raufoss Fotball J10 og Gjøvik-Lyn J10 er endelig berammet til torsdag 12. november kl. 18.00 på Nammo Stadion.

Fjorårets Barnekamp ble en stor suksess! Og alle er enige om at dette måtte vi gjenta også i 2020. Kampen har vært under planlegging en stund, men har blitt forsinket grunnet økt smittefare i regionen.

Nå er det imidlertid gitt klarsignal fra myndighetene i begge kommuner om at kampaktivitet er ok igjen, og at jentene endelig skal få sin match i flomlys og med fullt OBOS-arrangement på førstkommende torsdag kl. 18.00.

Barnekampen 2020 spilles under mottoet: Flest mulig - lengst mulig - best mulig.

Vi ønsker å gjøre stas på jentene, og vi klargjør garderobene med frukt og saft før kamp, det blir høytidelig innmarsj, speaker som presenterer lagene før kamp og kommenterer mål og hendelser underveis, dommertrio og ballhentere.

Det vil være funksjonærer, vakter og billettører, og Oppland Arbeiderblad har meldt at de kommer, og vil gjøre intervjuer med spillere og trenere etter kamp.

Etter kamp får jentene servert pizza i garderobene. Banketten utgår i år.

Kiosken vil være åpen, men med begrenset utvalg. 

Alle som ønsker å overvære denne viktige og flotte kampen må løse billetter på TicketCo slik at vi har kontroll på hvem som er på tribunene av smittesporingshensyn.

Billettene koster ingenting og du finner dem her BILLETTER

I garderobebygget er det kun tillatt for spillere, trenere og lagledere, slik det også er under all kampavvikling på Nammo Stadion.

Velkommen til årets viktigste fotballkamp! 

Annonse fra Obos-ligaen: