Bare uavgjort mot FFK

Vi hadde kampen i vår hule hånd og tok også ledelsen etter 54 minutter ved Loris Mettler. Gutta gjorde en god match - men rotet det til på overtid av overtiden og serverte FFK en scoring. Dermed 1-1.

Annonse:

Det kjennes unektelig ut som vi har tapt når vi får et sånt tullemål i mot langt på overtid, men vi tapte to poeng - og det svir.

For vi var det beste laget i det aller meste av denne kampen, og spesielt i 1. omgang og fra start i 2. omgang var gutta tydelig godt påskrudd, og gikk ordentlig til i duellspillet. Vi hadde også noen gode muligheter, men fikk ikke hull på den berømte byllen.

Snaue ti minutter ut i andre omgang tar Gard Simenstad innkast som Andreas Helmersen får tak i, han legger elegant ned til Loris Mettler som stiller inn børsa og skyter kontant forbi FFK-keeperen! En vakker scoring fra 18 meters hold.

Deretter ble det mer stillingskrig mellom lagene, og vi begynte å bli sikre på at alle tre poengene skulle bli igjen på Raufoss - men det ble med det ene altså.

Neste kamp blir 3. runde i cup'n mot Mjøndalen i midtuka, neste seriekamp er neste lørdag mot Jerv i Grimstad.

Vi jobber på - heia Raufoss!

 

 

Kampfakta: Raufoss Fotball – Fredrikstad Fotballklubb 1-1 (0-0)

Scoringer: Mettler 54' Lima 90+

 

Laget: Ole Kristian Lauvli, Nicolai Fremstad, Jamal Deen Haruna, Arnar Gudjonsson, Jakob Nyland, Erik Frøysa, Håkon Hammer, Loris Mettler, Gard Simenstad, Magnus Fagernes (Andreas Østerud 66.), Andreas Helmersen

Gult kort: Magnus Fagernes

Tilskuere: 1002

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 04.06.2023
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: Marius Mykleset