Bærum er best mot de beste

På søndag er det klart for den 13. serierunden for Raufoss Fotball i årets Postnordliga, hjemme på Nammo Stadion kl. 18.00 mot Bærum SK. Det blir etter alle solemerker ei tøff nøtt for Oskar Løken og kompani.

Bærum har tre seire på rad før møtet med Raufoss Fotball, og de har en tendens til å heve seg maksimalt i møte med de beste lagene. De har tuktet både Asker, Grorud, Mjølner og Alta - men har gått på tap mot lag som Odd 2, Stabæk 2, Nybergsund og Hønefoss.

Vi forventer oss derfor en motstander som er skjerpet og klar også på søndag. Det er imidlertid våre gutter også, det har vært ei god treningsuke siden seier'n i Larvik forrige helg. Litt rusk i maskineriet har det blitt på enkelte spillere de siste ukene, men ikke mer enn at Christian Johnsen melder om at de har god kontroll inn mot helga. Fokuset i Raufossleiren er ikke på tabellen på denne tida av året, men først og fremst på utvikling i laget, og utvikling fra kamp til kamp.

Først og fremst når man har et ungt lag som vi har, så handler det om å utvikle seg fysisk, mentalt og ikke minst taktisk/teknisk. Derfor blir vi stort sett litt bedre hele tiden.

— Christian Johnsen, trener

Vi ser fram til en forrykende og spennende kamp på søndag - den vil du ikke gå glipp av! 

Annonse fra Obos-ligaen: