supportere ålesund

Åsane på lørdag

Det har blitt sommer over natta - og fra snø på forrige hjemmekamp, kan vi nå trekke i solbriller og shorts til lørdagens OBOS-runde på Nammo Stadion! Avspark for matchen mot Åsane går kl. 16.00.

Annonse:

Det har definitivt vært et par uker med opptur for Raufossgutta, som kan skilte med to cupseire og kalasseier borte mot Aafk. Det har vært mye reising, og vi håper selvtilliten veier opp for slitasjen på Jørgen Wålemarks spillertropp. Vår hovedtrener har en tropp bestående av mange jevngode spillere, og har de siste ukene lyktes særs godt med å fordele belastning og spilletid. Samtidig begynner relasjonene mellom gutta å sitte slik de skal.

På tribunene har vi fått helt eventyrlig støtte av herlige supportere - vi gleder oss til å se dere igjen på Nammo Stadion lørdag ettermiddag! Oppmøte på Retro Bar før match anbefales alle. 

Åsane selger seg dyrt

Vi møter et Åsane-lag som vi har sett selger seg dyrt - fire uavgjorte matcher i serieåpningen (en kamp mindre spilt) vitner om det.  Bergenserne gikk på en cupsmell på Eidsvoll i midtuka, og er dermed ute av cup'n.  Vi har imidlertid ikke så stort fokus på motstander som vi har på oss selv. Det gjelder for gutta å være påskrudd og på plass, det er langtifra nok å bare å "møte opp" på noen av kampene i "kokos-ligaen".

Tre ute - tre inn

Nicolai Fremstad fikk en knallhard ball i hodet i cup-oppgjøret mot Ranheim, og må stå over denne runden. Det meldes om at han er på bedringens veg, og kjenner vi tøffingen rett - vil det ikke gå lenge før han er tilbake. Kebba Badjie er også fremdeles ute med en kneskade, som dessverre kan ta mange uker å restituere fra. I tillegg er Yaw Agyeman satt ut av spill for en stund med en kjenning i lysken.

Sander Nordbø er tilbake etter at han måtte kaste inn håndkleet før match på Color Line forrige helg, det samme er kruttpakka Magnus Fagernes som nærmer seg formen etter lang opptrening, han har jo rett og slett bøttet inn mål i de to kampene han har spilt i 4. divisjon i vår. Andreas Østerud er selvsagt også tilbake etter at han sonet karantene mot Aafk.

plakat åsane 24.jpg

Troppen

Ole Kristian Lauvli, Petter Eichler Jensen, Adrian Hansen, Jamal Deen Haruna, Kristoffer Hay, Marius Alm, Oliver Rotihaug, Victor Fors, Jakob Nyland Ørsahl, Kodjo Somesi, Ryan Lee Nelson, Eduards Emsis, Sander Nordbø, Jan Inge Lynum, Torjus Engebakken, Magus Fagernes, Andreas Østerud, Erlend Hustad, James Ampofo

Bli med å stemme fram vår beste spiller i kampen mot Åsane - og du er med i trekningen av to kampbilletter til NM 4. runde som spilles mot Fredrikstad på Nammo Stadion onsdag kl. 18.00.

Du kan bare stemme mens kampen pågår. STEM HER

 

Slik spilles den 6. serierunden lørdag kl. 16.00:

 

Egersund - Lyn

Levanger - Sogndal

Mjøndalen - Aalesund

Raufoss - Åsane

Sandnes Ulf - Moss

Stabæk - Kongsvinger

Start - Ranheim

Vålerenga - Bryne

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: