Årsmøtet 2024: Det jobbes hardt og Mathias fortsetter

Tirsdag kveld var mange av våre medlemmer tilstede på Sportshytta for å delta i klubbens årsmøte.

Annonse:

Møtet ble åpnet av styreleder Mathias Engebakken, supplert av daglig leder Fredrik Greve Monsen med overskriftene fra året som har gått og om årsmøtedokumentene.

Årsmøtedokumentene finner du i sin helhet her.

Tron Strand ble som vanlig foreslått som møteleder, og som sedvanlig tok vår trofaste støttespiller på seg oppgaven. 

styrebordet.jpg
Styret og dirigenten.

Årsmøtesakene fikk alle grundig behandling. Årsberetningen ble gjennomgått, og viser at aktiviteten i klubben er omfattende og mangfoldig til tross for at det ble bemerket både fra dirigent og daglig leder at årsberetningen i år ble "tynnere" enn vanlig på noen områder.

Ny organisasjonsplan ble også vedtatt, og på dette punktet ble det stilt relevante spørsmål rundt junioravdelingen, og daglig leder orienterte om videre planer for å utvikle bredden og junioravdelingen. Målet er at bredden skal få bedre struktur. Klubbhåndboka og sportsplanen må bli bedre integrert i hverdagen. Nyansatt leder for junioravdelingen starter opp 1. april.

Medlemskontigenten ble vedtatt uforandret - det vil si kr. 350 for enkeltmedlemsskap og kr. 600 for familie (to eller flere)

Økonomi

Det var regnskap og budsjett som tok mest plass, og årsmøtet fikk en grundig og meget god gjennomgang av Bent Dalby fra administrasjonen. Det ble understreket at likviditeten fortsatt er krevende og at det kreves kontinuerlig kostnadskontroll. Regnskapet viser et årsoverskudd på kr. 3.143.052. Regnskapene i Raufoss Fotball og Raufoss Storhall er konsolidert. Styreleder gikk igjennom revisors beretning, og møteleder refererte kontrollkomiteens uttalelse. Regnskapene ble enstemmig godkjent, og budsjett 2024 likeså.

 

Mathias fortsetter som styreleder

Mathias Engebakken tok på seg styreledervervet midlertidig i fjor høst. Valgkomiteen gledet de fremmøtte med å annonsere at Mathias har tatt på seg et år til i vervet. I tillegg gjør Trude Øvstetun comeback i en styremedlemsrolle for to år. 

Leif Waarum, Thomas Berg de Jose og Tone Østerud gikk alle ut av styret, og ble takket av med blomster.

Det nye styret

Leder: Mathias Engebakken, valgt for 1 år

Nestleder: Thomas Danbolt – ikke på valg

Styremedlemmer: Maren Simenstad, Gunn Homb, Johannes Haavi Millerud (Ny),valgt for 2 år, Sjur Larsstuen (Ny) valgt for 2 år og Trude Øvstetun (Ny) valgt for 2 år

Kontrollkomiteen består av Tore Østeng og Line Jørgentvedt (ikke på valg)

Valgkomite for 2024 ble oppnevnt, her finner vi Tone Østerud og Jon Inge Vesterås.

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 13.03.2024
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: Marius Mykleset/Anne Thoresen/NRK Innlandet