Årets siste seriekamp i OBOS-ligaen

På lørdag kl. 15.00 spilles årets siste serierunde i OBOS-ligaen - vi tar imot Sogndal til dyst på Nammo Stadion.

Annonse:

Før den siste runden er det klart at det blir Stabæk som følger Brann opp i eliteserien på direkte opprykk. KFUM og Start kniver om tredje og fjerdeplassen og er begge sikret kvalik. Bak der igjen er det Kongsvinger, Sandnes Ulf, Ranheim og Mjøndalen som kjemper om de to siste kvalikplassene på topp seks.

I bunnen er det klart at det er Stjørdals Blink og Grorud som rykker ned, og at det er Skeid som skal ut i kvalik mot det beste av toer-lagene i 2. divisjon. Det bør gå vegen for Skeid, som har hentet fram kruttsterk høstform.

Våre motstandere på lørdag åpnet sesongen godt, og holdt seg på kvalikplass helt fram til sluttspurten startet i høst. Høsten må karakteriseres som en kollaps for Tore Andre Flo's menn, der det har vært langt mellom oppturene og poengene har uteblitt. Før siste runde er det ikke lengre mulig for laget fra saftbygda å nå kvalik, og sogningene har ikke mer enn ære og best mulig plassering å spille for.

Vi kan på samme måte si at høsten har vært tung for oss også, og vi hadde ferten av kvalikplass lenge. Det begynte imidlertid å røyne på etter at vi mistet flere sentrale spillere i sommer - og på toppen av alt ble Markus Johnsgård kneskadet  og noen runder senere ble også Magnus Fagernes satt ut av spill for resten av sesongen med avrivninger i skulderen. Det har gitt utfordringer for Christian Johnsen og trenerteamet, og selv om gutta har gitt jernet i kampene i høst, har det blitt magert med trepoengere.

Vi spiller fortsatt for bedre plassering, og vi går som alltid for alle tre poengene!

Foran lørdagens kamp har vi Emile Dadjo ute etter at han fikk to gule kort og dermed rødt kort i kampen mot Ranheim i forrige runde. Trener Christian Johnsen må også se siste seriekamp fra tribunene etter at han fikk rødt kort etter en disputt med dommeren etter samme kamp. Dette blir også vår siste kamp med Christian som hovedtrener, og det blir dermed assistent-trener Jørgen Wålemark som skal lede laget i årets siste kamp.

johnsen ffk hjemme.jpg
Christian Johnsen må se Raufoss - Sogndal fra tribunen i sin siste kamp som trener i klubben. (Foto: Marius Mykleset)

Vi tror kampen kan bli en underholdende affære mellom to lag som sannsynligvis begge vil spille med lave skuldre og slippe seg løs.

Billetter finner du som vanlig på TicketCo HER

Det er også salg av billetter i billettluka på Nammo Stadion.

Husk å levere årets siste OBOS-tips HER

Møt opp på stadion på lørdag og støtt laget!

Heia Raufoss! 💛🖤

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 26.10.2022
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: Marius Mykleset