Årets siste obos-oppgjør: tar imot Åsane på lørdag

Vi skal ut i sesongens siste seriekamp på lørdag 27. november kl. 15.00 - motstander på Nammo Stadion er Åsane fra Bergen. Vi håper å se deg på tribunen! Kom på kamp!

Annonse:

Vi kan se tilbake på en sesong med omtrent like mange høydepunkter som nedturer. Christian Johnsen's menn kan smykke seg med at de har seiret 10 ganger, spilt fire uavgjorte, og det har blitt 15 tap.

Vi kan glede oss over at vi har slått alle topp tre lagene, Hamkam, Aalesund og Jerv - og at vi har plukket poeng fra de aller fleste lagene i OBOS-ligaen gjennom denne sesongen. Det står enorm respekt av den jobben som det nykomponerte laget vårt og hele støtteapparatet har lagt ned i år. Vi er stolte av de mange og talentfulle unge spillerne våre som har tatt store steg og mye ansvar i en beintøff liga.

De fortjener rett og slett at du tar på deg boblejakke, stillongs og Raufoss-skjerf, og tar turen på Nammo Stadion på lørdag!

Våre motstandere Åsane har sanket fem poeng mer enn oss i år, og Bergenslaget kommer til Raufoss for å vinne. De har los på den siste kvalikplassen, men for at det skal bli noe av, må de først slå oss, og KFUM må tape for Jerv hjemme i Oslo.

Vi vet at det blir en tøff match ute på kunstgresset på Nammo Stadion på lørdag - og at Raufossgutta som alltid går for alle tre poengene! 

Husk å levere årets siste OBOS-Tips HER

Billetter finner du på TicketCo HER

Det vil også være mulig å kjøpe billetter på stadion.

Alle barn og unge (f. 2002 og yngre) har gratis inngang.

 

Heia Raufoss!

 

 

 

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 22.11.2021
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: Marius Mykleset/Øystein Tommelstad (design)