nammo desember

Årets siste kamp på Nammo Stadion

På søndag spilles årets siste kamp på Nammo Stadion kl. 14.30. Det er klart for siste OBOS-runde for gutta våres som møter Bryne i den 30. serierunden.

Annonse:

Snøen har for lengst lagt seg som ei stor dyne over Raufoss-skogen. Trond Halvorsrud har brøytet gressmatta på Nammo Stadion jevnt og trutt over fem - seks dager nå. Og i dagene framover skal det brøytes enda litt til, saltes og settes på mer varme slik at forholdene skal bli best mulige til søndagens match.

Mye av hovedtribunen vil også bli måkt fri for snø, mens snøen kommer til å få ligge på tribunene nede ved mediabygget. Det betyr at alt publikum må samles på hovedtribunen, og tribunene nede vil være stengt.

kamp-plakat nov 23.jpg

 

Gratis inngang for alle!

Til gjengjeld blir det gratis inngang for alle på søndag, og vi serverer gløgg og pepperkaker til alle som vil ha fra kl. 13.30 og fram til kampstart. Kle deg godt og kom på kamp!

Maskoten vår "Krutten" kommer også for å spre ekstra glede, og Innsia vil være åpen varmestue for alle i pausen. Det blir også muligheter for å handle billodd.

To lag som fremdeles har mye å spille for

Ute på banen møtes to lag som begge fremdeles har best mulig plassering å spille for. Bryne har mulighet for å nå kvalik om de skulle vinne på Nammo Stadion og Sogndal bare poenget foran skulle snuble mot Mjøndalen på Fosshaugane. For vår del betyr en best mulig plassering på tabellen mye - både økonomisk og prestisjemessig. Gutta har et tap fra Bryne Stadion tidligere i år som de er fullt innstilt på å revansjere i siste runde!

Dette blir helt utvilsomt en tøff og spennende fotballkamp! 

Heia Raufoss! 💛🖤

krutten.jpg
The one and only "Krutten" stiller i ullstilongs på søndag! 

 

Annonse fra Obos-ligaen: