ÅRETS FØRSTE SIGNERING I BOKS

Keepertalentet Madikken Løvlien Sagbakken er det nyeste tilskuddet i dametroppen.

Annonse:

Madikken kommer fra Søndre Land og er 15 år. Hun vil sammen med Emma Solheim Behrns utgjøre årets keeperteam for damelaget. Trener Øystein Amlien er storfornøyd med denne signeringen og forteller at jentene stiller med to meget sterke målvakter i 2023. 

Øystein Amlien og resten av teamet er godt i gang med sesongoppkjøringen. Han beskriver treningshverdagen som knallbra, med jenter som ivrige etter å utvikle seg. De startet oppkjøringen 21.november og gjennomførte 20 gode treningsøkter før jul, 2. januar var de i gang igjen, og nå er det full gass frem mot årets rekordtidlige sesongstart. 27.mars sparkes den i gang, når jentene tar i mot Kolbotn 2 på hjemmebane.

Det blir en tøff sesong, men vi mener og tror vi skal kunne bite godt fra oss i både 3 div og 4 div

— Øystein Amlien, trener

 

Etter fjorårets omlegging av seriesystemet er nivået høyere enn før og årets 3.divisjon er med unntak av noen få lag, lik fjorårets 2.divisjon. Teamet stiller også med et lag i årets 4.divisjon. Stallen er foreløpig litt for tynn til å betjene to lag, men de håper å få på plass noen nye spillere de neste ukene.

 

 

Det er planlagt en rekke treningskamper og like før sesongen starter, 15 - 19.mars reiser laget på treningsleir til Ålborg i Danmark. 

Lørdag 14. januar, kl. 15.30. Hjemmekamp mot Lillestrøm SK (2-0)
Lørdag 28 januar, kl. 11.30. Hjemmekamp mot Ull-Kisa
Lørdag 11 mars, kl. 17.30. Hjemmekamp mot Ottestad
Søndag 12 mars, kl. 14.00. Bortekamp mot Røa 2
Søndag 19 mars, kl. 14.00. Bortekamp mot Brumunddal
Lørdag 11 mars, kl. 10.00. Hjemmekamp mot Lillehammer
Generalprøve før seriestart spilles på treningsleiren. 

Årets støtteapparat består av hovedtrener Øystein Amlien, trener Adrian Lund, trener Dag Stian Lindstad, keepertrener Trond Børresen, og lagleder Miriam Dahl-Maier. 

Annonse fra Obos-ligaen: