Andreas Østerud (22) er tilbake i gult og svart!

Andreas Østerud er ekte Raufossgutt, og vi er veldig glade for at han nå er tilbake i klubben. Han har jobbet hardt de siste tre årene han har vært i Gjøvik Lyn- og nå skal han fortsette å "trøkke på" for oss i gult og svart de neste tre årene!

Annonse:

2000-modellen Andreas har gått gradene i Raufoss Fotball, og startet opp som knøttespiller som femåring. Deretter har han nærmere 300 kamper i junioravdelingen, og rundt 60 offisielle seniorkamper for Raufoss 2 fram til han gikk til Gjøvik Lyn etter 2019-sesongen. På Gjøvik har han spilt på seg ytterligere 60 seniorkamper de to siste sesongene, og bidro der til opprykk til PostNord-ligaen høsten 2021. 2020-sesongen gikk som kjent tapt grunnet pandemien.

Raufoss Liverpool 2008.jpg
Raufoss Liverpool i Knøttiaden 2008 - Andreas i øvre rekke til høyre. (Foto: Oppland Arbeiderblad)

Klubbledelsen har fulgt nøye med på Andreas i årene som har gått, og hovedtrener Jørgen Wålemark var helt klar på at han ønsket 22-åringen inn i troppen for de neste årene etter å ha sett han i aksjon på treningene i desember. 

Vi signerer Andreas fordi han er god nok. Han har tatt steg som person, både fysisk og som fotballspiller. Han gir alltid hundre prosent og er robust, han kan benyttes i flere offensive posisjoner.

— Fredrik Greve Monsen, Sportssjef

andreas har jobbet hardt.jpg
Andreas jobber hardt, og er klar til dyst! (Foto: Marius Mykleset)

 

Kontrakten, som strekker seg over tre år og ut 2025-sesongen, betyr også mye for Raufoss-gutten, som er supermotivert for å ta nye steg i tida som kommer.

Vi gleder oss til å se Andreas i Raufossdrakta framover, og ønsker velkommen hematt! 💛🖤

 

 

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 20.12.2022
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: Marius Mykleset