Alver Advokatfirma – ny gullpartner i Raufoss Fotball

Alver Advokatfirma er ny partner i Raufoss Fotball og vår først partner innenfor dette segmentet. Alver er et lokalt basert advokatfirma med kontor på både Gjøvik og Lillehammer, samt møtelokaler på Moelv. Firmaet har totalt 16 ansatte og har ekspertise innenfor flere fagfelt. På bildet ser vi advokat og partner i Alver, Richard Søfteland Jensen sammen med Jørn Ola Formo på Nammo Stadion.

Annonse:

Alver sin visjon er å være en medspiller for kundene sine og yte dem faglig solide tjenester, basert på bransjekunnskap og inngående forretningsforståelse.

 

- Vi i Advokatfirmaet Alver er veldig glade for å være sponsor i Raufoss Fotball! Det er viktig for oss som lokal virksomhet å bidra til idrettsaktiviteter i vårt nærmiljø. Idrettslag har en sentral rolle i utviklingen av gode lokalsamfunn med trygge og meningsfulle fritidstilbud for barn og unge. Idretten og det engasjement den skaper er også viktig når det kommer til å opprettholde og utvikle lokalt næringsliv, ikke minst ved å skape gode relasjoner mellom næringsdrivende. Raufoss Fotball er sånn sett en betydelig samfunnsaktør innenfor vårt geografiske nedslagsfelt, som vi ser det som naturlig å etablere et samarbeid med. Vi ser frem til å bli bedre kjent med klubben og dens øvrige samarbeidspartnere!

Mer om Advokatfirmaet Alver på deres hjemmeside her.

Vi i Raufoss Fotball er utrolig glade for å få Alver inn i vår partnerpool og at vi nå har denne bransjen representert hos oss. Alver vil være profilert på stadion, samt på vår OBOS-drakt.

Sammen med den engasjerte og lokale bedriften, skal vi i felleskap sette fokus på våre felles bærekraftsmål innenfor likestilling og miljø.

Vi gleder oss! 💛🖤

Annonse fra Obos-ligaen: