Altibox eSerien kampdag 4

1. desember og ny kampdag i Altibox eSerien! Raufoss leverte en god runde forrige tirsdag med tre tøffe kamper, samt debut av vår spennende nykommer, Benjamin Gjerløw.

Forrige rundes resultater og oppsummering

Det var knyttet stor spenning inn mot den første kampen som skulle spilles mot Viking. Benjamin og Tobias var spillerne som ble tatt ut til forrige ukes kampdag og fikk med dette en tøff utfordring allerede i første kamp. Dette viste seg å bli to jevne kamper med tidvis glimrende spill av begge gul-og svartkledde gutta. Viking stakk til slutt av med alle de tre poengene med et sammenlagt resultat på 1-4.

Eliteseriens gullvinner Glimt var neste rundes motstander. Nykommerne har tidligere i Altibox eSerien gjort flere gode opptredener, men hadde ikke mye å varte opp mot Raufoss gutta. Benjamin fikk for alvor vist frem hva han innehar av kvaliteter i dette oppgjøret og spilte motstanderen sin svimmel. Raufoss vant denne kampen sammenlagt 7-1-og tok med dette kveldens første trepoenger.

Kveldens siste oppgjør var mot Brann som skulle vise seg å bli en meget spennende kamp med mange fine mål, mye adrenalin, høyt press og Tiki-taka fotball. Oppgjøret endte med poengdeling og et sammenlagt resultat på 4-4.

Ny runde – nye muligheter

Raufoss befinner seg fortsatt på 11. plass på tabellen uforandret fra sist kampdag. I kveld møter Raufoss gutta Start, Mjøndalen og Ranheim. De som har fulgt med på Altibox eSerien fra begynnelsen av kjenner godt til en av Start spillerne som startet sin karriere i Raufoss – nemlig Jusup. Han har tidligere vist at han innehar et veldig stort toppnivå som kan skape hodebry for de fleste, så her blir det en veldig spennende kamp med gjensyn av en gammel Raufoss spiller. Mjøndalen og Ranheim er to andre lag som har veldig spennende spillere i stallen sin med egenskaper til å score mye mål.

Det lukter spenning og action lang vei av kveldens oppgjør, så her er det bare å sperre opp øynene og følge godt med for å ikke gå glipp av noe!

Startoppstilling/laguttak til kveldens kamper

 Unggutten Benjamin får fornyet tillit etter en meget solid debut forrige runde, og blir akkompagnert av rutinerte Tobias. Raufoss ligger som tidligere nevnt på 11. plass på tabellen, og møter i kveld to motstandere som ligger like over på henholdsvis 9 og 7-plass.

Vi krysser fingrene for at det blir solid poengfangst i kveld. Sendingen kan følges direkte fra Raufoss eSport sin Twitchkanal. Man kan også følge med på denne rundens spenning på YouTube samt Dplay som har live-sending med målshow og kommentatorer. Sendingen går også på Direktesporten i OA.Alt dette kan sees helt gratis.

Avspark er klokken: 17:00.

Annonse fra Obos-ligaen: