Altibox eSerien er tilbake!

Tirsdag 10. November braker det løs med kamper fra kl.17:00 og utover kvelden. Raufoss er meget klare for en ny sesong av den eneste offisielle serien i Norge – Altibox eSerien. Våre to fremste utøvere Tobias Testad (til venstre i bildet) og Jonas Kvål er klare som to gule og svarte egg! Det er vi andre også!

I tida etter det siste sure finaletapet som kom mot Tromsø tilbake i mai har det skjedd ekstremt mye for Raufoss. Kløvertun (K2) har sett dagens lys og har med det blitt eSportens hovedbase med flotte lokaler i andre etasje, mens første etasjen blir brukt som et utleie lokale til forskjellige arrangementer. Laget har også startet opp et eget akademi med spillere som skal konkurrere i kretsen med et mål om deltakelse i norgesmesterskapet. Nye signeringer har kommet på plass, og jakten på gull i eSerien er for alvor i gang.

Spennende signeringer

Raufoss eSport akademiet har signert noen meget spennende spillere med et mål om at disse etterhvert skal kunne utfordre spillerne i eSerien. Akademiet har signert unggutten August Rognlien som er en ekte Raufoss-gutt som har levert prestasjoner opp mot øverste hylle allerede etter noen få uker. Benjamin Gjerlow er en annen spennende signering til akademiet. Bodø-gutten har levert en rekke solide prestasjoner allerede, og klarte senest denne helgen en enorm prestasjon i noe som kalles «Weekend League» hvor man spiller 30 kamper totalt og gikk ubeseiret igjennom med 30-seire. Disse spillerne bør man absolutt holde et godt øye med.

Vant eSerien med Tromsø - nå er'n gul og svart med Jonas!

eSerie-laget til Raufoss eSport har heller ikke gått igjennom sommeren og høsten uten å gjøre endringer i stallen sin. Inn dørene har en spennende nysignering ved navn, Tobias Testad ankommet. Nordlendingen har ved en rekke anledninger tidligere satt hjertet i halsen på alle som følger med på de virtuelle fotballkampene. Sluttspillet i Bergen hvor Jonas Kvål møtte Tobias Testad i semifinalen kan huskes som høy-dramatisk og nervepirrende fra ende til annen. Dette var kanskje den mest action fylte kampen som fant sted i sluttspillet i Bergen hvor det til slutt endte med en andreplass for gjengen. Tilbake i Mai 2020 var det klart for et nytt sluttspill som endte med en ny finale for gjengen med gule og svarte drakter. Denne gangen var det Tromsø som ble motstander, og her fikk eSport laget et nytt møte med Tobias Testad som igjen leverte supert. Tromsø endte da opp med å trekke det lengste strået, og vant da sesong tre av Altibox eSerien. Raufoss eSport har utvilsomt styrket laget sitt ved å hente inn denne erfarne unggutten.

Tirsdag klokka fem - finn fram snacksen!

Seriespillet sparkes i gang fra klokken: 17:00 tirsdag 10.11/2020 og kampene kan følges via Raufoss eSport sine Twitch kanaler, Dplay og Eursosport Norge. Raufoss eSport møter HamKam allerede første kampdag, så her er det bare å finne frem snacksen og lene seg tilbake i godstolen for å nyte god underholdning! Kanskje får vi også sett debuten av noen nysigneringer?

 

Altibox eSerien kan forøvrig følges med på via Youtube, Twitch og Dplay – helt kostnadsfritt. Flere av sendingene vil også få plass på Eurosport Norge.

 

Nytt i denne sesongen er et fullverdig seriespill på lik linje som eksempelvis Eliteserien hvor alle lagene møtes to ganger iløpet av tidsperioden fra November-Mars. De seks øverste på tabellen går direkte til et sluttspill.

Heia Raufoss!

Annonse fra Obos-ligaen: