Alle aktiviteter i Raufoss Fotball innstilles kommende uke

På bakgrunn av utviklingen i smittesituasjonen i Vestre Toten de siste ukene har kommunen valgt å innstille alle fritidsaktiviteter for hele befolkningen kommende uke:

Kommuneoverlegen og kommunens øverste ledelse har søndag kveld hatt møte om smittesituasjonen i Vestre Toten. Det er bestemt følgende:

All organisert fritidsaktivitet i Vestre Toten kommune innendørs og utendørs stenges for barn, ungdom og voksne førstkommende uke, dvs. fra mandag 3. mai til og med søndag 9. mai. Unntak er gitt for toppidretten som fra før følger et strengt smittevernregime.

Det betyr at all trening for alle lag unntatt A-lag menn innstilles i klubben kommende uke. Bestemmelsene gjelder også for andre klubber som leier baner av oss.

Vi presiserer at uorganisert trening ikke er tillatt i våre anlegg slik situasjonen er nå.

Det er viktig at vi følger opp bestemmelsene så godt og lojalt vi kan, og står sammen med våre myndigheter om å hindre smitten å spre seg ytterligere i kommunen vår.

Takk til de fine folka fra klubben vår som stilte seg til rådighet for og hjalp kommunen med å få avviklet massetesting nå i helgen. 

Vi jobber på, store og små!

 

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: