Aktiv Eiendom Gjøvik Land Toten – ny hovedpartner

Det er med stor glede vi kan presentere Aktiv Eiendom Gjøvik Land Toten som ny hovedpartner i Raufoss Fotball. Markedssjef Jørn Ola Formo flankeres her av Aktiv's kontorleder Margrethe Helseth (t.v) og Henriette Stray Fischer, daglig leder. (Foto: Henning Raae Fosslien, Toten i dag)

Annonse:

Vi har gjennom våren hatt gode og konstruktive samtaler vedrørende et samarbeid og vi er veldig fornøyde med at vi landet på en hovedpartneravtale. Aktiv vil bli en godt synlig aktør på Nammo Stadion de neste årene, derav profilert blant annet på strømpene til herrelaget og på draktene i junioravdelingen.

Gjennom dette samarbeidet ser vi mange muligheter og gode synergier. Begge parter er opptatt av utvikling og kvalitet, og her har vi flere prosjekter som vi jobber med og som vil bli lansert på et senere tidspunkt.

Det vi vet allerede nå, er at Aktiv blir en god samarbeidspartner for alle som skal kjøpe eller selge hus, leilighet eller hytte - og vi oppfordrer alle til å ta en prat med Aktiv om du har tenkt på å selge.

Vi ønsker Aktiv Eiendom velkommen på laget!

Herman Kleppa med aktiv.jpg
Herman Kleppa inn på rundens lag - med AKTIV på strømpene! (Foto: Marius Mykleset)

 

Annonse fra Obos-ligaen: