Ah! Tre viktige poeng!

Det gjorde godt å kunne innkassere tre nye poeng på Nammo Stadion i kveld, etter en strålende 1-0 seier over KFUM. Snorre Strand Nilsen ble matchvinner med sin scoring etter 57 minutter.

Christian Johnsen overrasker oss stadig med laguttakene sine, og i kveld satset han alt på stor fart i alle posisjoner. Dette skulle vise seg å være et veldig smart trekk, all den tid Oslo-gutta hadde en tøff cupkamp mot eliteserielaget ODD fra torsdag i beina. Kampen startet oppskriftsmessig med at KFUM trillet mye ball, men Raufossgutta var hele tiden tett på og forstyrret rytmen. Sett under ett ble førsteomgangen jevnspilt, og sjansefattig for begge lag. Parfait Bizoza fyrte av et godt langskudd etter 35 minutter, og vi får mange cornere uten at det blir noen farligheter ut av det.

Over i andre omgang fortsetter vi å holde tempoet oppe, Matias Belli har et meget godt skudd helt innledningsvis, rett til side for mål. Oskar Løken og Ryan Doghman var svært aktive på flankene, og bidro til mange fine opprullinger - likeens har også KFUM noen gode tilløp. men vi synes vi kan se de har litt "saft i beina", de virket litt kjørt.

Kristoffer Nessø på topp løp og jobba, og etter 53 minutter spiller han Snorre Strand Nilsen fri på nydelig vis - Snorre gjør ingen feil og plasserer ballen knallhardt ned og motsatt stolpe og inn. Utagbar for Kåffas keeper, og dermed 1-0.

Omgangen fortsetter i høyt tempo, KFUM har en luring av et skudd i tverrliggeren. Begge vingene våre tråkler seg igjennom gang på gang, og det ble mye underholdning av det selv om det ikke ble flere mål. Kristoffer Nessø fikk marsjordre og sitt 2. gule kort etter at han sparket ballen bort i en frisparksituasjon. Vi måtte dermed spille 20 minutter med 10 mann, og i tillegg måtte Solo Owusu ut med et vondt bein. Det kokte til tider mot slutten av kampen, men vi red stormen av med fart og trøkk. Forsvarsfirer'n fungerte godt og kompromissløst, og keeper Ole Kristian Lauvli var trygg som banken bakerst.

Vi vinner rett og slett en velfortjent seier i kveld, og gutta var på jobb hele kvelden!

Kampfakta: Raufoss Fotball - KFUM 1-0 (0-0)

Scoring: Snorre Strand Nilsen

Laget: Ole Kristian Lauvli, Snorre Strand Nilsen, Solo Owusu (Edvard Race 77.), Marius Alm, Stian Simenstad, Parfait Bizoza, Emile Dadjo, Matias M.Belli, Oskar Løken (Ikhsan Fandi 90.), Ryan Doghman, Kristoffer Nessø

Gule kort: Kristoffer Nessø 2 gule (rødt)

Publisert: 29.09.2019