Aafk fikk revansje

Aafk ledet 3-0 før vi hadde spilt 30 minutter på Color Line og det så mørkt ut. Vi kom bedre med på notene etterhvert, og hadde kontakt på 3-2.

Vi fikk en marerittstart på kampen, og ble for puslete i det defensive spillet vårt. Ettersom førsteomgangen skred fram meldte vi oss mer på, og vår leiesoldat fra Ålesund, Markus Karlsbakk reduserte til 3-1 rett før pause. Dette på en markkryper nede i hjørnet, etter et godt Raufossangrep og en strøken assist fra Teo Haltvik.

Over i andre omgang har Raufossgutta en sterk periode fra start, og produserte langt flere muligheter, etter timen spilt er det Andreas Helmersen som rager høyest da Marius Alm nikker ballen ut i feltet igjen etter corner - og vi fikk dermed kontakt på 3-2. Aafk svarer umiddelbart og setter 4-2 et par minutter senere.

Emile Dadjo åker ut etter å ha fått to gule kort, og vi må fullføre med ti mann de siste tjuefem minuttene. Gutta jobber på, og vi har noen brukbare muligheter uten resultat. Dette gir også åpninger, brudd og gigantiske sjanser for vertene, men Ole Kristian Lauvli og forsvaret vårt avverger gang på gang. På overtid får også Aafk straffe som forøvrig blåses høyt over.

Gutta viser god moral etter å ha ligget under med tre, men får dessverre ikke tatt tilstrekkelig tak i denne matchen mot et meget godt hjemmelag i dag.

Marius Alm spilte sin siste kamp i Raufosstrøya for nå, vi takker for følget og ønsker Supermann alt godt framover. Mikkel Frankoch er også ferdig i Raufoss etter denne runden. Vi takker også han for innsatsen hos oss.

Nå blir det en liten pause i OBOS-ligaen, neste kamp er mot Sandnes Ulf hjemme på Nammo Stadion lørdag 11. september.

Kampfakta: Aalesunds FK - Raufoss Fotball 4-2 (3-1)

Scoringer Raufoss: Markus Karlsbakk 43' og Andreas Helmersen 60'

Laget: Ole Kristian Lauvli, Herman Kleppa, Marius Alm, Nicolai Fremstad, Sivert Westerlund, Emile Dadjo, Teo Haltvik, Markus Karlsbakk, Markus Aanesland (Enoch Banza 71.), Andreas Helmersen, Mame Ndiaye

Kort: Dadjo to gule, Nico Fremstad

Publisert: 28.08.2021