A-lag damer spiller siste seriekamp - bli med!

Årets sesong ble av det korte slaget med enkel serie i kvinnenes 2. divisjon. På søndag spilles sesongens siste seriekamp mot Bærums Verk Hauger på Nammo Stadion kl. 14.00. Vi vil gjerne se deg og hele laget ditt på tribunene!

Annonse:

Raufossjentene har kjempet seg gjennom sesongen, og har klart seg godt tross alle utfordringer! En plass midt på tabellen er innen rekkevidde - og det er vi veldig godt fornøyde med!

På søndag møter jentene Bærums Verk Hauger til den aller siste seriekampen, og Raufosskaptein Maren Kraby Simenstad og gjengen ønsker seg liv og røre på tribunen! 

Alle regionens jentelag inviteres herved spesielt til match på Nammo Stadion! Vår gode sponsor Pizzabakeren gir "Pizzamiddag med brus" til et av lagene som stiller på tribunen -  vinnerlaget blir trukket ut i løpet av kampen. Kanskje blir det det laget som lager mest leven som vinner premien? Vi får se.

Det er i alle fall gratis entre for alle, både jenter og gutter under 18 år, pluss lagledere og trenere. Veldig moro om dere kommer i tøy/farger fra deres egen klubb!

Vi håper å se mange av dere! Søndag kl. 14.00. Velkommen!

 

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 06.10.2021
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: Marius Mykleset