8 strake!

Raufoss-jentene tok sin åttende strake seier i serien, da de i kveld slo Elverum 3-1.

Det var et heltent Elverum-lag som gjestet Nammo Stadion, mandag kveld. De forsvarte seg godt, og holdt flere gode Raufoss-sjanser ute av mål. Gjestene var også farlige fremover et par ganger, men avslutningene ble for svake. En jevn 1.omgang, og 0-0 til pause.Etter hvilen løsnet det endelig for Raufoss-jentene, og spissparet Berntsen og Smerud scoret hvert sitt mål i løpet av få minutter.  Tilla Dahl-Maier økte til 3-0 senere i kampen, før et hardtarbeidende Elverum reduserte til 3-1. Det ble også sluttresultatet og alle i gult og svart kunne juble for tre nye poeng!

Neste runde er det ny hjemmekamp for jentene! Da er det Brumunddal som kommer på besøk. Kampen spiller mandag 17.juni, klokka 20.15 på Nammo Stadion. Vi håper mange tar turen for å støtte jentene!

Kampfakta: Raufoss Fotball - Elverum 0-0 (3-1)

Scoringer: Merete Berntsen 48', Nora Garder Smerud 50', Tilla Dahl-Maier 83', Camilla Klepaker Larsen 86'

Laget: Madikken Sagbakken (Emma Behrns, 46) , Jenny Dahl-Maier, Tuva Garder Smerud, Marthe Dybdal, Tilla Dahl-Maier, Sigrid Hoem, Ellen Gravdahl (Aminda Flatmo, 79) , Pamina Strand (Eline Amlie, 70), Norah Sulland (Sara Svastuen, 70), Nora Garder Smerud, Merete Berntsen