4-4 i treningskampen mot "Kisa"

Treningskampen mot Ull/Kisa i kveld endte uavgjort 4-4, mye bra offensivt - men litt rufsete bakover. Det ble et gledelig gjensyn med Emile Dadjo - og Nico Fremstad er også i rute igjen flere uker foran skjema!

Både Raufoss og Ull/Kisa benyttet mange spillere fra A-troppen som har fått lite spilletid i de første seriekampene. Det ble en severdig kamp i sommersola med mange mål, der Raufossgutta skapte mest sjanser, mens Kisa var effektive på de sjansene de fikk.

Even Bydal satte 1-0 på straffe etter at  Andreas Helmersen ble felt midt i første omgang, Kisa svarte noen få minutter senere og det sto 1-1 til pause.

Kisa tar ledelsen åtte minutter ut i andreomgangen - Jakob Nyland svarer opp med et nydelig frisparkmål når vi passerte 60 minutter. Deretter var det Mathias Nygaard sin tur med to strålende scoringer på rappen - men effektive Ull/Kisa scoret også sine to.

Det var godt å se Emile Dadjo på banen igjen etter så lang til på sidelinjen, han spilte en god omgang i kveld. Nicolai Fremstad ser også ut til å komme "i orden" lenge før estimert tid etter at leddbåndene røyk i treningskamp mot VIF før seriestart. Han spilte en og en halv omgang, og gjorde sine saker meget bra.

Kampfakta: Raufoss Fotball - Ull/Kisa 4-4 (1-1)

Scoringer: Mathias Nygaard 2, Even Bydal, Jakob Nyland

Laget: Rino Lund Johnsen , Amund Møllerhagen, Nicolai Fremstad (Edvard Race 77.), Tobias S. Andersen, Emile Dadjo (Håvar Befring 46.) , Mathias Nygaard, Even Bydal, Jakob Nyland, Tobias Hestad (Sander Werni 65.), Enoch Banza, Andreas Helmersen.

Publisert: 01.06.2021