4-1 seier mot FK Toten

FK Toten scoret først i sommersola på Nammo Stadion - det skulle vise seg å bli Øster-Totningenes eneste mål. Treningskampen endte med 4-1 seier for Raufoss 2. Junioren Vetle Jørgentvedt (bildet) fikk sin første scoring i sin andre seniorkamp!

FK Toten har ikke spilt kamper på svært lenge, og Raufoss 2 ble treningskamp nummer tre. Totningene åpnet med scoring, men Gard Simenstad brakte balanse i regnskapet med en kanon av et frispark noen minutter senere. Vi skapte absolutt mye i første omgang, men fikk ikke uttelling, og det sto 1-1 til pause.

Etter pausen begynner FK Toten å kjenne på kjøret, og Sander Werni setter 2-1 etter 68 minutter. Emile Dadjo legger på til 3-1 etter 88 minutter, og snart 17 år gamle Vetle Jørgentvedt prikker inn 4-1 da han våkent plukker opp en retur på et skudd fra Gard Simenstad rett før slutt.

Fin gjennomkjøring for begge lag på Nammo Stadion i kveld!

Kampfakta: Raufoss 2 - FK Toten 4-1 (1-1)

Scoringer: FK Toten 15' Raufoss 2: Simenstad 22', Werni 68', Dadjo 88', Jørgentvedt 90'

Laget: Ola Hoel Lervik, Amund Møllerhagen, Marius Alm (Vetle Jørgentvedt 68), Tobias Sagstuen Andersen, Emile Dadjo, Even Bydal, Gard Simenstad, Sander Werni (Birk Evertsen 70.), Tobias Hestad (Isak Lier-Günes 78.), Enoch Banza (Kristoffer Linnerud 68), Håvar Befring

Publisert: 13.07.2021