3.divisjon Menn: Serieåpner mot Gjelleråsen

Søndag kl. 18.00 spilles første match i årets 3.divisjon avdeling 1 for Raufoss 2. Første motstander for Amund Møllerhagen og Raufossgutta er Gjelleråsen hjemme på Nammo Stadion.

Annonse:

Vi ønsker Gjelleråsen velkommen til oss på Raufoss, for å spille i gang den første tellende kampen i Norsk Tipping-ligaen siden oktober i 2019! 

Våre gjester har åpenbart jobbet godt gjennom pandemien, og med den korte oppkjøringen fram til seriestart. Gjelleråsen har gode resultater å vise til i treningskampene, og slo blant annet Hønefoss tidligere i sommer. De røyk imidlertid ut for Eidsvold-Turn i NM 1.runde. Fohåndstippere plasserer årets Gjelleråsen-lag blant topp fem i avdelingen.

Vi mønstrer et lag bestående av A-reserver og gode U19-spillere til søndagens kamp. Det spilles halv serie i år, og de 13 kampene våre spilles slik: TERMINLISTE

Billetter til kampen finner du som vanlig på TicketCo trykk HER

Det er gratis inngang for alle spillere, trenere og lagledere i Raufoss Fotball, samt barn og unge under 18 år. Alle andre over 18 år må løse billetter à kr. 100. Vi benytter kun hovedtribunen på oversiden av Nammo stadion til publikum. Alle må imidlertid registrere seg med qr-kode eller skrive seg inn ved inngangen i henhold til smittevernprotokollen.

Vi håper DU tar turen til Nammo Stadion på søndagskvelden kl. 18.00.

Heia Raufoss!

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 07.08.2021
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: Marius Mykleset