3-0 seier i treningskampen mot Skeid

Treningskampen mot Skeid ble den første i år med jevnbyrdig motstand. Kampen endte tilslutt med 3-0 seier til Raufossgutta.

Første omgang ble en jevnspilt affære, ikke de helt store sjansene til noen av lagene og det sto 0-0 til pause. I andre omgang bytter Skeid ut hele laget, og kvaliteten faller noe for Oslo-laget.

Etter 52 minutter får vi frispark i godt "lege" på ca. 20 meter - frisparket ekspederer Andreas Helmersen i mål på strålende vis. Mål nummer to kommer på straffe fra Gard Simenstad etter 65 minutter, etter at Andreas Østerud blir felt på full fart framover. 3-0 er det Filip Brattbakk som setter etter 78 minutter, han mottar en presis pasning fra prøvespiller Jamal Deen Haruma - drar seg fri og curler ballen i lengste hjørne!

Alt i alt en fin gjennomkjøring for begge lag - og selv om vi fremdeles skriver januar er det moro å vinne fotballkamper! I morgen spilles det Vinterserie i Raufoss Storhall, og der kan du se Raufoss 2 mot Nybergsund/Trysil kl. 16.30.

Kampfakta: Raufoss Fotball - Skeid 3-0 (0-0)

Scoringer: Helmersen 52`, Simenstad 65', Brattbakk 78'

Laget: Ole Kristian Lauvli, Gard Simenstad, Nicolai Fremstad, Jamal Deen Haruna, Sivert Westerlund, Håkon Hammer, Erik Frøysa, Adrian Teigen, Andreas Helmersen, Simen Hagbø, Markus Johnsgård

Inn i andre omgang: Andreas Østerud, Kodjo Somesi, Kristoffer Sørensen, Filip Brattbakk, Trygve Løberg, Hynor Gashnjani, Torjus Engebakken

Publisert: 28.01.2023, oppdatert: 05.02.2023