2-2 i Drammen

Arnar Gudjonsson tok med seg Raufoss-laget til gamle trakter i dag for å spille treningskamp mot Strømsgodset på Marienlyst. Kampen endte 2-2.

Gutta er i gang etter ferien, og spilte en god kamp mot eliteseriekometen, Strømsgodset i dag. Sander Werni var der han skulle være foran mål på et innlegg fra Gard Simenstad etter 14 spilte minutter, og hælflikket med stor presisjon inn 0-1 scoringen. Et av mange gode angrep! Raufossgutta kjørte mye av omgangen, men Godset utlignet ti minutter før pause.

Over i andre omgang bytter Godset mange spillere inn, men det er vi som setter 1-2 etter 72 minutter, da Nico Fremstad drar igjennom til Herman Haugen - som serverer en strøken gjennombruddspasning til Markus Johnsgård som deretter setter ballen elegant i mål. Noen minutter senere kommer utligningsmålet fra Godset, ballen klinkes opp i nett-taket fra 16 meter, utagbar for Ole Kristian Lauvli.

Det er fremdeles mange spillere på skadelista vår, men de som var på plass på Marienlyst i dag virket pigge! Sett med Raufossøyne var spesielt første omgangen veldig sterk.

Kampfakta: Strømsgodset - Raufoss Fotball 2-2 (1-1)

Scoringer Raufoss: Sander Werni 14', Markus Johnsgård 72'

Laget: Ole Kristian Lauvli, Arnar Gudjonsson, Nicolai Fremstad, Herman Haugen, Amund Møllerhagen, Håkon Hammer, Gard Simenstad, Markus Karlsbakk, Sander Werni, Filip Brattbakk, Markus Johnsgård

Inn i andre omgang kom: Teodor Haltvik, Markus Aanesland og Tobias Sagstuen Andersen

Publisert: 11.06.2022