2-1 seier over Gjøvik Lyn

Det endte med 2-1 seier over Gjøvik-Lyn i Storhallen i kveld. Scoringer av Enoch Banza og Emile Dadjo, begge i andre omgang. Det sto 0-0 til pause.

Det er fremdeles februar, det trenes tungt - det er ikke så underlig at alt ikke sitter helt som det skal riktig enda. Nye relasjoner skal også på plass. Det skurret litt i maskineriet vårt, særlig merkbart i første omgang i dag. Gjøvik Lyn la seg bakpå for å vente på overgangsmuligheter, og vi hadde mye ballinnehav. Vi produserte noen halvsjanser, men ikke det helt store.

Rett etter pause "løper" Enoch Banza inn 1-0 etter en flott kontring, og med et fint legg fra Sander Werni. Bare noen få minutter senere roter vi i de bakre rekkene våre, og vår gamle kjenning, Rocky Lekaj satte inn utligningen for Gjøvik Lyn.

Vi satte opp mer trykk utover i omgangen, og kom til noen flere sjanser, men våre gjester forsvarte seg fremdeles iherdig med 11 mann parkert i forsvar, og var kjappe på offensiven. Emile Dadjo prikket inn 2-1 i det 83. spilleminutt, etter godt forarbeid av Herman Haugen. Herman er tilbake, og vi håper å komme til enighet om en utlånsavtale med Viking denne sesongen også. I skrivende stund er ingenting avgjort.

På tampen av kampen blir Gard Simenstad felt i det han er i full fart gjennom Gjøvik-forsvaret. Vi idømmes straffe som Andreas Helmersen dessverre brenner over.

Kampen hadde et brukbart tempo, og ble en bra økt for begge lag.

Kampfakta: Raufoss Fotball - Gjøvik Lyn 2-1 (0-0)

Scoringer: Banza 46',  Lekaj (Gjøvik Lyn) 55', Dadjo 83'

Laget: Ole Kristian Lauvli, Nicolai Fremstad, Arnar Gudjonsson, Sivert Westerlund, Herman Haugen, Håkon Hammer, Markus Johnsgård (Gard Simenstad 80.), Emile Dadjo, Enoch Banza (Andreas Helmersen 80.), Sander Werni, Mame Ndiaye (Magnus Fagernes 68.)

Publisert: 08.02.2022