17 minus - 11 spillere - 300 km = 3 poeng med hjem til Toten!

Gatelaget har unnagjort serieåpningen på Ekeberg mot KFUM - det endte med seier 6-2 og tre poeng! Gatelagsansvarlig Tommy Fyhn oppsummerer dagen og kampen slik:

Annonse:

Tirsdag var det duket for serieåpning i Østlandsligaen. KFUM Oslo var motstander, med avspark kl. 11.30 på KFUM Arena. Jeg var som vanlig litt spent på morgenen kl. 08.00 da jeg fyrte opp "Buzzen" i 17 minusgrader, og lurte på om alle gutta hadde kommet seg ut av dyna?

Raufoss-Reinsvoll-Sletta-Lena-Eina-Grua var dagens rute for henting, og jammen sto alle klare! Noen hadde meldt forfall kvelden før, men vi reiste innover med 11 spillere.

Vel inne på Ekeberg hadde sola varmet opp tempen til 3-4 varmegrader, og det var en spent spillergruppe som entret kunstgresset på KFUM Arena. Vi har møtt "Kåffa" ved flere anledninger, og har hatt bra tak på de. Begge lag hadde en del nye spillere, og etter en lang treningsvinter er det alltid spennende å spille om poeng igjen.

Etter en rotete og litt nervøs innledning mot et godt organisert KFUM, scorer vi etter 8 minutter ved Kenneth F, samme mann setter også 2-0 midveis i omgangen - og putter også liksågodt på til 3-0 rett før pause. Selv om vi ledet 3-0 hadde KFUM hatt flere gode målsjanser men som vår keeper Øyvind reddet mesterlig. Raufossgutta tok pause litt for tidlig og KFUM putta to kjappe før det ble pause, og det var plutselig kamp igjen på stillingen 3-2.

Andre omgang starter litt som første. Vertene KFUM jobber godt, og vi skaper lite de første ti minuttene. Når Kim endelig header inn 4-2 midtveis i omgangen, ser det ut som lufta går litt ut av KFUM, og vi gjør 5-2 ved Espen og 6-2 ved Ionut før dommeren blåser av for full tid.

Vi takker KFUM for kampen, og for å være et flott og svært hyggelig vertskap. Her fikk vi hjelp med parkering, og det ble servert kaffe og frukt ved ankomsten. Det var linet opp med håndklær og sjampo i garderoben, og vi fikk et godt, varmt og sosialt måltid sammen før vi reiste hjemover til Toten. 

P.S Spillende trener, Kenneth Karlsen ble igjen i Oslo for å delta på RUV (Raufossfotballens utflyttede venner) sitt årsmøte. Og ble der tildelt RUV-prisen sammen med Siv Hege Aspelien. Stor stas at Kenneth og gatelaget blir sett og satt pris på! Gratulerer!

RUV-prisvinner Kenneth Karlsen.jpg
RUV-prisvinner 2022 Kenneth Karlsen i aksjon på Ekeberg (Foto: Hallgeir Lillesveen)

Tommy F.

 

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 28.03.2023
Skrevet av: Anne Thoresen/Tommy Fyhn Foto: Hallgeir Lillesveen