torjus engebakken mot Vif

1. runde NM: Til trivelige Skreia på onsdag!

Det er kontraster i fotballen, fra Vålerenga i seriespill på lørdag til Skreia i cup'n på onsdag. Heldigvis er det dårlig med Rolex-klokker og oppblåste egoer hos gutta våre. Ikke har vi noe særlig med gærne hooligans heller - men vi gleder oss til kamp på Skreiaplassen onsdag!

Annonse:

Om det er trivelig å komme til Skreia, er vi sikre på at østretotningene, selv om de er aldri så gjestfrie, ikke har tenkt å gi oss noe som helst gratis ute på eget kunstgress. Det er mye kvalitet og fotballkloke hoder i det nyopprykkede 4. divisjonslaget, som slo ut Gran og Kolbu/KK gjennom kvalikrunden.

Vi gleder oss til et skikkelig lokaloppgjør. Det blir moro å møte gamle Raufossprofiler som Steffen Hjelmtvedt og Rocky Lekaj. Jeg er imponert over Skreia som har bygget en allsidig og fin klubb over tid med gode ledere. Ekstra moro nå med en satsing rundt A-laget herrer som allerede blir belønnet med spill i NM! Vi gleder oss!

— Fredrik Greve Monsen, daglig leder/sportssjef

Klinger godt 

Fra lagoppstillingen i kampen mot Kolbu/KK finner vi Nima Hooshangi den talentfulle keeperen som var i Raufoss så sent som i fjor. Vi nevner i fleng: Morten Olafsen, Lars Alund, Dag Alexander Olsen (ex Gjøvik Lyn), Marcin Ryszka, Elias Munkelien (ex Gjøvik Lyn), Petter Haugen, Steffen Hjelmtvedt (say no more!), Rocky Lekaj (ex Raufoss og Gjøvik Lyn), Jonas Leenen (ex Gjøvik Lyn) og Adonis Sopa (ex Raufoss og Gjøvik Lyn). Denne uka ble det klart at Qasem Mohseni (ex Raufoss) også er klar for Skreingene. 

Vi vet ikke om han fortsatt spiller, men Michael Urrang har bøttet inn mål for Skreia de siste sesongene. Han står bokført med hele 74 mål på 50 kamper, riktignok i 5. divisjon, 33 av dem bare i 2023.

Skreia Idrettslag og trener Pål Tallerud satser friskt inn mot 2024-sesongen. Raufoss 2 spiller også i 4. divisjon i år, og lagene møtes i seriespillet 20. mai.

plakat Skreia.jpg

Vi skal bidra til fotballfest!

Trener Jørgen Wålemark leder en solid tropp bestående av jevngode spillere - hvordan han disponerer gutta inn mot 1. rundekampen vites ikke.  Neste serierunde i OBOS-ligaen spilles først på mandag mot Sandnes Ulf i Sandnes.

-Vi satser såklart 100% på å gå videre i cupen, sier Jørgen.

-I fjor gikk vi helt til kvartfinalen og fikk være med på en utrolig reise med blant annet seier på Nammo Stadion mot Viking, og all den interessen som fulgte rundt vårt cup-eventyr. Det ga hele klubben og laget en stor "gledesboost" som fulgte oss gjennom hele høstsesongen, legger han til.

jørgen mot VIF.jpg

Billetter i døra - vær tidlig ute

Billetter kjøper du i døra på Skreiaplassen, og det lønner seg å være tidlig ute - samkjør gjerne med noen utover - det ventes godt med folk til oppgjøret. Jammen blir det varmegrader også!

Møt opp og bli med å lage fotballfest! Heia Raufoss! 💛🖤

 


 

Annonse fra Obos-ligaen: