1-1 mot Sandnes Ulf

Kampen mot Sandnes Ulf ble en tett og jevnspilt affære der begge lag hadde hver sine gode perioder. En scoring i hver omgang. Uavgjort virker som et fair resultat utfra spill og sjanser.

Raufossgutta hadde brukbart trøkk ut fra startblokkene, og Markus Aanesland hadde et kanonskudd i tverrliggeren etter 10 minutter spilt, og ting fløt bra de første tjue minuttene. Sandnes Ulf satte opp farten, og fikk 0-1 etter at Sander Ringberg fikk løpe tvers igjennom forsvaret vårt. Gutta sleit litt med å få pasningene til å flyte, og selv om det ble skapt en del småsjanser kom vi ikke skikkelig på skuddhold.

Det kokte litt rundt Ole Kristian Lauvli inne i målet vårt ved to-tre anledninger til før pause, men vi fikk avverget tildragelsene og 0-1 sto seg til pause.

Etter pause fortsetter spillet å bølge, begge lag med noen gode muligheter. Ole Kristian Lauvli gjorde en solid figur, og ryddet opp når det kokte som verst i feltet vårt. Vi får ikke helt flyten, det butter litt med pasningsspillet vårt, men mye av dette tilskrives også et meget skjerpet Sandnes-forsvar i dag.

Markus Johnsgård hadde et sleipt skudd som nesten gikk inn, og Arnar Gudjonsson hadde en heading i stanga. Utligningsmålet vårt kom ved Erik Frøysa etter 57 minutter, da han drar seg fri nede på linja og skyter i en forsvarer og i mål!

Det drar seg til med mange tøffe taklinger utover i matchen, og Nico Fremstad ryker på to gule kort og dermed rødt. Han må da stå over neste kamp på bortebane mot Mjøndalen som spilles allerede på torsdag. En Sandnes-spiller fikk også to gule, så de siste minuttene spilte lagene 10 mot 10.

724 tilskuere fikk med seg kampen, derav en god gjeng barn og voksne fra Torpa som var våre inviterte gjester i dag.