1-1 i årets siste OBOS-kamp!

Det ble en jevnspilt kamp på Nammo Stadion, årets siste seriekamp i OBOS-ligaen. Mame sin 1-1 scoring sikret oss 11. plassen på tabellen!

Første omgangen på Nammo Stadion ble en litt tam affære. Åsane åpnet best, men det jevnet seg ut utover omgangen. Det ble ingen store sjanser på noen av lagene. Markus Karlsbakk kom seg igjennom, men fikk ikke sving på skuddet sitt. Lagene gikk av banen uten scoringer, og 0-0 til pause.

Vi har en god spillertropp, og tross mange ute med skader og sykdom mønstrer vi et solid fotball-lag. Det ble debut fra start for Tobias Sagstuen Andersen i dag. Han løste oppgavene på backplass helt utmerket.

Vi har et par halvsjanser tidlig i andre omgang, men det er Åsane som putter 0-1 etter 59 spilte minutter. Vi skaper mer utover i omgangen, og Mame Ndiaye gir oss 1-1 med ei flott heading etter 71 minutter spilt. Her med strålende oppspill fra Even Bydal.

Kampen tok aldri helt fyr, men det ble produsert mange flere sjanser i andre omgang, Mame hadde et skudd rett utenfor og en heading over. Edvard Race var også nære med en heading etter corner, som gikk rett utenfor.

Vi ender altså på 34 poeng, og 11. plass i årets OBOS-liga! Det står det stor respekt av! Vi gleder oss allerede til neste sesong!

Takk til syngende supportere i vinterkulda på Nammo Stadion! You rock!

Kampfakta: Raufoss Fotball - Åsane Fotball 1-1 (0-0)

Scoringer: Hagos, Åsane 59' Ndiaye 71'

Laget: Ole Kristian Lauvli, Akinsola Akinyemi, Nicolai Fremstad, Tobias Sagstuen Andersen (Edvard Race 66.), Herman Haugen, Even Bydal, Markus Karlsbakk (Andreas Helmersen 80.), Markus Johnsgård, Markus Aanesland, Sander Werni (Enoch Banza 66.), Mame Ndiaye

Gule kort: Tobias Sagstuen Andersen, Enoch Banza og Christian Johnsen

Publisert: 27.11.2021, oppdatert: 29.11.2021