0-0 i Sandnes

Loris Mettler og Raufossgutta var solide og gode i dag på Øster Hus Arena - men mål ble det desverre ikke... og bare et poeng blir med i sekken hjem til Toten.

Annonse:

Det var ikke uten grunn at Sandnes-keeper Falch ble kåret til hjemmelagets beste spiller i dag. Han var både heldig og god når han reddet dagen for de lyseblå på Øster Hus Arena.

For det manglet ikke på skudd og gode muligheter for våre gule og svarte, og gutta våre dominerte det meste av kampen - både offensivt og defensivt. Alle jobbet knallhardt over hele linja kampen igjennom, men dessverre uten forløsende nettkjenninger. 

Til tross for skuffelsen over at vi ikke får avgjort kampen til vår fordel, må det sies at det føles trygt å se gutta i denne nye formasjonen - det er kompakt, solid og fullpakket av energi. Det er bare å glede seg til mer fra denne gjengen her!

Allerede neste søndag 30. april går turen til Sør Arena og 4. serierunde mot IK Start. Heng på!

Kampfakta: Sandnes Ulf - Raufoss Fotball 0-0

Laget: Ole Kristian Lauvli, Arnar Gudjonsson, Jamal Deen Haruna, Nicolai Fremstad, Gard Simenstad, Erik Frøysa, Håkon Hammer, Loris Mettler (Adrian Teigen 84.), Sivert Westerlund, Andreas Helmersen, Andreas Østerud (Magnus Fagernes 69.)

Gule kort: Jamal Deen Haruna, Andreas Østerud, Nicolai Fremstad

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 22.04.2023
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: Marius Mykleset