Vi er stolte av å være på lag med Nammo

I påvente av en usikker fotballsesong, så har klubben flere trofaste støttespillere i ryggen. Disse er bærebjelkene i Raufoss Fotball slik at vi skal kunne drifte våre fantastiske anlegg, en enorm breddeavdeling og elitesatsingen vår. I noen påfølgende små presentasjoner, ønsker vi å løfte fram flere av disse og vi vil begynne med vår generalsponsor Nammo AS. På bildet ser vi Ragnhild Waldemar og Vegard Sande som holder godt tak i Raufossdrakta.

Nammo har de siste årene vært vår generalsponsor og pryder alle klubbens drakter på fronten. De har også befestet vårt arenanavn, nemlig Nammo Stadion. Nammo Stadion ble i 2017 behørig kåret til Norges tøffeste arenanavn.

Ammunisjon har vært et varemerke for Raufoss siden 1896 da fabrikken først ble etablert. Det første navnet på bedriften var Rødfos Patronfabrik og Krudtverk, siden endret i 1909 til Raufoss Patronfabrik. Selskapet har gjennom tidene hatt flere navn, og har styrket og utviklet seg på imponerende vis. I dag er de verdensledende innenfor sitt felt. Nammo AS ble etablert i 1998.

Nammo og tidligere Raufoss Ammunisjonsfabrikker har også en like lang tradisjon som samarbeidspartner til Raufoss Fotball og er en viktig bærebjelke i klubbens drift. Vi er svært glade for at selskapet i tillegg er en betydelig bidragsyter i byggingen av Nye Raufoss Storhall.

Nammo er et stort internasjonal konsern med sitt hovedkontor på Raufoss. Nammo har rakettmotorer og ammunisjon som sine hovedområder, og alt som utvikles av produkter baserer seg på avansert teknologi, høy kvalitet og presisjon.

Totalt sysselsetter Nammo AS 2400 mennesker på 30 ulike steder i verden, og med kontorer i 13 land. På Raufoss er det cirka 720 ansatte og er med det selvsagt en svært viktig samfunnsaktør på mange vis for hele regionen.

Vi ser fram til et fortsatt godt og kruttsterkt samarbeid med vår generalsponsor!

 

Annonse fra Obos-ligaen: