Vant tribunen - men tapte på banen

2830 Gul og Svart vant tribunen på Alfheim, men ellers er det lite å skrive hjem om fra Tromsø. Vi tapte 3-0 for Tromsdalen i "snø og vind og ællt" i kveld.

Det var sørgelige forhold for fotball i Tromsø, og det var Tromsdalen som definitivt taklet dem best. TUIL scoret etter 13 minutter i snøkaoset. Etter 23 minutter måtte dommer blåse av for snøbrøyting, og det tok 25 minutter å renske banen. Det sto 1-0 til pause.

Raufossgutta var ikke helt påskrudd etter pause, og TUIL doblet ledelsen på en retur etter 51 minutter. Etter dette tar vi mer og mer over og trøkker bra på, men det ble altfor mye nesten. Spiker'n i kista kommer etter 73. min der vi serverer en TUIL-spiller fritt leide til vårt mål. Vi er bedre enn TUIL i det meste i andre omgang på banen, men det er som kjent  målene som avgjør fotballkamper.

Det er selvsagt mange tilfeldigheter som avgjør under slike forhold som i dag, men det ble for tamt begge veger for gutta i dag, dessverre. Ole Kristian Lauvli reddet oss muligens fra et større tap med flere feberredninger.

Men som sagt, 2830 vant tribunen. Det varmer tross alt.

Serien er snart over, neste helg er det siste runde mot Skeid hjemme på Nammo Stadion.

Kampfakta: TUIL - Raufoss Fotball 3-0 (1-0)

Laget: Ole Kristian Lauvli, Snorre Strand Nilsen, Solo Owusu, Marius Alm, Edvard Race, Emile Dadjo (Stian Simenstad 24.), Emil Breivik, Matias Belli (Nicolai Fremstad 59.), Ryan Doghman, Gard Simenstad (Ikhsan Fandi 24.), Kristoffer Nessø

Gule kort: Matias Belli og Ikhsan Fandi

Publisert: 02.11.2019