Vant komfortabelt 3-0

Kaja Bjørkvold scoret to mål, og Maren Frenning Johansen et mot Ottestad, i kampen som resulterte i en komfortabel 3- 0 seier for Raufossjentene. Den 11. serieseier'n i rekka.

Begge målene til Kaja Bjørkvold kom i første omgang, etter flott angrepsspill av Raufossjentene. Begge scoringene etter samme gode oppskrift, som klipt ut av boka!

Nylig hjemvendte Maren Frenning Johansen fastsatte sluttresultatet til 3-0 med en pen volley halvvegs i andre omgang.

Jentene hadde god kontroll på Hedmarkingene bakover, og var tidvis bra fremover. Totalt sett ble det ingen tipp topp prestasjon, men jentene plukker 3 poeng på en helt grei dag.

Vi holder stø kurs framover, og leder avdelingen. Det blir en spennende høst for de gule og svarte jentene, som kjemper om opprykk til 1. divisjon.

Kampfakta: Raufoss Fotball - Ottestad 3-0 (2-0)

Scoringer: Kaja Bjørkvold 2, Maren Frednning Johansen 1

Laget: Selma Panengstuen, Benedikte Birkelund, Maren Kraby Simenstad, Anita Bueno Lindmoen, Nora Dalby, Thea Dahlen (Ellen Gravdahl 84.), Maren Frenning Johansen (Pernille Strand 79.), Karine Ørud, Oda Karoline Skogan, Mia Schjerve Giæver, Kaja Bjørkvold (Sigrid S. Hoem 84.)

Publisert: 15.09.2019