Valset over "Kamma"

Første omgang ble relativt jevnspilt på Nammo Stadion i ettermiddag. Men i andre omgang valset Raufossgutta formelig over de grønne og hvite fra Hamar, og vant tilslutt 5-0.

Hamarsingene hadde totalt sett langt flere avslutninger enn oss i den første omgangen, men skuddene gikk enten over eller ble til keepermat for Ole Kristian Lauvli. Mot slutten av omgangen fikk imidlertid HamKam straffe, den ble tatt av Kristian Lønstad Onsrud - og Torpingen reddet den mesterlig!

Nesten umiddelbart etter strafferedningen scorer Ryan Doghman 1-0 ettter en flott kontring på høyresiden. Vi gikk til pause på 1-0.

Ikhsan Fandi legger på til 2-0 etter 52 minutter, etter innlegg fra Oskar Løken. Samme mann scorer også 3-0 etter innlegg fra Matias Belli i det 64. spilleminutt.

71. min: Belli sørger for 4-0, med legg fra Kristoffer Nessø som selv hadde hatt et nydelig raid fra midtbanen og inn til Kammas 16. meter.

Edvard Race raget høyest etter corner fra Emile Dadjo, og nikker inn 5-0 i det 79. minutt.

Både Solo Owusu og Mikkel Maigaard sto over dagens match, ingen av dem har store skader, men trenerteamet valgte å hvile dem i dag. Anton Henningsson sliter med ryggen, og spilte de første 20 minuttene men måtte kaste inn håndkleet. Tilbake på banen i dag fikk vi se Snorre Strand Nilsen som spilte hele 2.omgangen etter skadeavbrekket.

Gutta spilte med stor selvtillit, og traff meget godt på det meste i dag, vi benyttet i alt 19 mann, og juniorene Tobias Sagstuen Andersen og Amund Møllerhagen hadde begge meget gode innhopp.

Dette lover meget bra før møtet med Jerv neste søndag. For å si det forsiktig.