Uavgjort mot Elverum

Fredagens treningskamp mot avdelingskollega Elverum i storhallen ende uten en vinner, men med god underholdning og 3-3 som sluttresultat.

Det hadde smakt ekstra godt og forlatt banen som seierherre, og med det fått et lite psykisk forsprang på Elverum før alvoret tar til. Den 14. april møter vi nemlig Elverum til seriepremiere hjemme på Nammo stadion. Da satser vi på at laget som i fjor var på nivå to får kjørt seg like mye som de fikk de første 25 minuttene.

Raufoss skapte flere muligheter og det var ikke ufortjent da vi tok ledelsen. Anton Henningsson sørget for 1-0 på et flott langskudd.

Samme mann fikk sjansen til å øke ledelsen snaue ti minutter senere. Raufoss fikk nemlig straffe etter at Elverums keeper hadde felt Dadjo. Dessverre vant gjestenes målvakt duellen og dermed ingen dobbel for Henningsson.

Nesten ut av ingen ting utlignet gjestene ti minutter før pause og lagene gikk til hvilen på 1-1.

Publikum hadde knapt kommet inn igjen i hallen for den andre omgangen da gjestene tok ledelsen, men Matias Belli Moldskred brukte hodet og utlignet til 2-2 bare minutter senere. Elegant styrte han lærkula i det lengste hjørne fra kort hold.

Hodet brukte også Emile Dadjo da han sørget for 3-2 til Raufoss. Det målet kom etter et fantastisk forarbeid av Anton Henningsson.  Gjestene svarte nok en gang og selv om Ingo Kristjansson og Dadjo var alene med Elverums keeper så endte oppgjøret 3-3.

Neste treningskamp på eget kunstgress er mot HamKam. Det oppgjøret spilles i storhallen onsdag 21. februar klokken 18. Før det skal gutta en tur til Jessheim og møte Ull/Kisa.

Raufoss - Elverum 3-3 (1-1)
Scoringer: 1-0 Anton Henningsson (17), 1-1 Kristian Eriksen (34), 1-2 Elmahdi Bellhcen (46), 2-2 Matias Belli Moldskred (50), 3-2 Dadjo (70), 3-3 Erik Nordengen (78)
Dommer: Tommy Frydenlund
Tilskuere: Ca. 50.
Raufoss: Ole Kristian Lauvli, Snorre Strand Nilsen (Ingo Kristjansson fra 76. min.), Kevin Jablinski (Snorre Strand Nilsen fra 86. min.), Marius Alm, Stian Simenstad, Mikkel Majgaard Jakobsen (Fredrik Bjørnerud fra 83. min.), Martin Heiberg (Ryan Dogman fra 57. min.), Matias Belli Moldskred, Emile Dadjo, Anton Henningsson, Oskar Løken (Solo Owusu fra 57. min.).