Stian Simenstad mot Kongsvinger

Turen går til Kongsvinger

Sultne på seier, skal de gule og svarte møte hedmarksmotstand i neste runde av OBOS-ligaen.

Til tross for to tap på rad, ligger vårt kjære Raufoss fortsatt på fjerdeplass. Søndag skal vi krysse Mjøsa og bevare en brukbar bortestatistikk, når Kongsvinger tar imot oss på Gjemselund. 

Hedmarkingene ligger tre plasser under Raufoss på tabellen, og kun fire poeng skiller lagene. Etter sommerferien har de rødkledde tapt samtlige tre kamper, henholdsvis mot Start, Skeid og Sandefjord. 

Som vanlig er den gamle Raufoss-spilleren Adem Güven en farlig spiller når Kongsvinger er motstandere. Hittil i år har han puttet åtte mål for laget, og til tross for at han tidligere har vært å se i gul og svart drakt, er det lite sannsynlig at han vil legge noen demper på toppscorertilværelsen på søndag. 

Da Kongsvinger gjestet Nammo tidligere i år, i begynnelsen av mai, endte oppgjøret 0-0. Likevel var kampen langt mer spennende enn hva resultatet tilsier. Sesongens hittil mest spennende kamp, må vi nesten kunne si! 

Før dette har de rødkledde har vært motstandere en rekke ganger, senest i fjor i andre runde av cupen. Raufoss ledet da til pause på Gjemselund, men Kongsvinger ble for sterke etter en sen straffe og enda senere mål som satte spikeren i kista og 4-2 til Kongsvinger. Før cupmøtet var det OBOS-ligaoppgjørene i 2016, som var vel så målrike. Men også da gikk Kongsvinger av med seier i begge kampene, henholdsvis 3-2 og 2-4.

Raufoss-guttene er revansjesugne etter to seige tap, og ønsker å gjøre gapet til lagene under litt større. 

Ta turen til nabofylket du også, og sørg for å heie fram Raufoss til en ny seier! Legg merke til at kampen starter noe tidligere enn vanlig - nemlig kl. 15:00.

Annonse fra Obos-ligaen: