Top of the league

Sju seire, en uavgjort og et tap. 28-12 i målforskjell og 22 poeng. Det er fasiten etter ni runder for våre interkrets gutter.

22 poeng gir tabelltopp. To poeng foran Lørenskog og tre poeng foran Bærum - som vi slo 2-1 i et spennende oppgjør på Nammo Stadion onsdag kveld. Både Bærum og Lørenskog har en kamp mer spilt enn våre gutter.

Den første omgangen mot Bærum var ikke veldig hendelsesrik. Vi var kompakte og gode bakover og tålmodige i vårt offensive spill. Vi fikk da også betalt for tålmodigheten etter 36 minutter. Da satte Sivert Tallerud Bakkelund inn sitt andre mål for sesongen og vårt første for kvelden.
1-0 sto seg til pause.

Vi startet de siste 45 som vi avsluttet de første. Med god kontroll.
Men utover i omgangen kom Bærum mer med. De flyttet spilet sitt høyere i banen og kom til flere gode muligheter. Uttelling fikk de også etter 71 minutter ved Thomas Storødegård.

1-1 kunne fort blitt sluttresultatet hvis det ikke var for at laget vårt består av flere matchvinnere.
Lørdag storspilte B-laget i 3. divisjon borte mot Strindheim med en stor kontigent juniorer på banen. Da ble Andreas Østerud matchvinner. Mot Bærum var han på plass i igjen, gjorde det meste sjøl og sørget for 2-1 etter 82 minutter. Et resultat som sto seg kampen ut. 2-1 scoringen var Andres sitt 13. mål denne sesongen (cup+serie).

Neste match for Interkrets-gutta er borte mot Kråkerøy på Fredrikstad stadion torsdag 13. juni.

Fakta:
Raufoss - Bærum 2-1 (1-0)
Scoringer:
1-0 Sivert Tallerud Bakkelund (36), 1-1 Thomas Storødegård (71), 2-1 Andreas Østerud (82).
Raufoss: David Synstelien, Adonis Sopa, Amund Møllerhagen, Tobias Sagstuen Andersen, Nima Heirati, Sivert Tallerud Bakkelund (Jonatan Ottosen fra 88. min.), Vaillance, Jørgen Ninive Pettersen (Sander Odenrud fra 82. min.), Sæha Heirati, Andreas Østerud (Mohammed Al-Hamed fra 90. min.), Arian Murad (Armin Besic fra 72. min.)