Tøft lokaloppgjør endte 1-1

Det manglet ikke på dramatikk da Raufoss og Gjøvik Lyn møttes på Nammo Stadion.

To mål, sju gule kort, to straffespark og en stygg smell på vår egen Ole Thomas Skogli var fasiten etter 90 minutter med lokaloppgjør mot våre venner fra andre siden av Breiskallbrua.

I den første omgangen skjedde det lite. Begge lag gikk ut i et høyt tempo, men slet med å skape de store farlighetene foran motstanderens mål.

Lagene hadde knapt kommet i gang med den andre omgangen før dramatikken startet.
Rino Lund Johnsen var helt ute på hjørnet av egen 16-meter da han felte en rødkledd lyn-gutt. Dommeren pekte på straffemerket og tidligere Raufosspiller Lars Johan Kollshaugen gjorde seg klar.
Lund Johnsen ryddet mesterlig opp i egen feil og reddet skuddet fra Kollshaugen.

10 minutter var spilt av den andre omgangen da Ole Thomas Skogli ble skadet i et sammenstøt med Simen Schjerve Giæver. Båren kom på banen, men Skogli kom seg ut på sidelinjen for egen maskin. Han ble senere kjørt på sykehus for undersøkelse.

Det var ikke bare gjestene som skulle få sjansen fra 11-meter i flomlyset på Nammo stadion. Da Skogli måtte ut kom Fredrik Bjørnerud inn på midten. Manu Hervas tok Per Kristian Jansen sin stopperplass og Jansen ble flyttet opp som spiss. Og det var PK som ble felt da Raufoss fikk straffe midtveis i den andre omgangen. Petter Senstad var sikkerheten selv og sørget for ledelse til hjemmelaget.

En ledelse som varte til det var drøye fem minutter igjen av ordinær tid. Gjestene fra Gjøvik fikk frispark fra rundt 19 meter. Richie Danquah satte dødballen rett i kassa.

Begge lag forsøkte seg, men ingen klarte å utnytte de drøye fem minuttene med tillegg og matchen endte 1-1.

PS: Er du ikke lei fotball så kommer det allerede førstkommende torsdag en mulighet til å se mer 3. divisjonsball på Nammo stadion. Da kommer det nok et Lyn-lag på besøk. Denne gangen er det topplaget Lyn fra Oslo som gjester oss. Den kampen starter klokken 19.

Raufoss - FK Gjøvik Lyn 1-1 (0-0)
Scoringer: 1-0 Petter Senstad (str. 67), 1-1 Richie Danquah (84)
Dommer: Morten Andersen Gott, Øvrevoll Hosle
Gult kort: Rino Lund Johnsen, Martin Heiberg og Emile Dadjo, Raufoss. Gard Simenstad, Simen Schjerve Giæver, Magnus Tvedte og Daniel Akindayini, FK Gjøvik Lyn.
Raufoss: Rino Lund Johnsen, Henrik Fløgum, Petter Senstad, Trym Slettaløkken Engen, Per Kristian Jansen, Martin Petterson Heiberg, Fredrik Greve Monsen, Manu Hervas, Emile Dadjo, Piyaphong Phraiwan (Jørgen Ninive Pettersen fra 80. min.), Ole Thomas Skogli (Fredrik Bjørnerud fra 60. min.)