Tobias (16) er førsteårs junior - tas opp i A-stallen

Tobias Sagstuen Andersen fylte 16 år i desember. Nå har han signert sin første proffkontrakt, og vi gleder oss til å se unggutten utvikle seg i gult og svart de neste fire årene.

Annonse:

Tobias er en svært spennende spiller som har et potensiale helt utenom det vanlige. Han er sterk og robust midtstopper, og debuterte med bravur i fjorårets 3. divisjon. Der "rattet" han som 15-åring rundt med voksne og rutinerte motspillere med den største selvfølgelighet.

Vi ble imponerte, og det ble også Raufosstrener Christian Johnsen, som gleder seg til å jobbe videre med unggutten. Johnsen er full av lovord om Tobias, og vi er sikre på at han nå er i de aller beste hender.

Tobias er fotballklok og pasningssterk – og har bra rekkevidde i forflytning. Han er ambisiøs og vi gleder oss til å utvikle han videre hos oss på A-laget.

— Christian Johnsen, trener

Han kom til Raufoss foran 2019-sesongen fra Gjøvik-Lyn. I sin første sesong spilte han 16 U16-kamper, 18 U19-interkrets og 13 kamper i 3.divisjon senior. Tobias har også vært fast inventar på de ulike kretslaget til Indre Østland de siste årene.

Vi ser fram til å følge Tobias i årene framover! 

 

 

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 20.05.2020, oppdatert: 21.05.2020
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: Bent Dalby