Til serielederen på poengjakt

Aalesund står med kun ett tap hittil denne sesongen. Det tapet kom mot Raufoss.

Med seier mot KFUM i forrige serierunde, rykket Raufoss ett hakk fram i kampen om playoffplassene. Syvendeplass på tabellen og kun tre poeng som skiller oss og nettopp KFUM på fjerde.

I neste serierunde, førstkommende søndag, er det laget som ligger komfortabelt øverst på tabellen som står på motsatt banehalvdel. Aalesund skal bekjempes. 

Laget fra Møre og Romsdal har kun tapt én kamp hittil denne sesongen, og det var mot de gule og svarte guttene på Nammo stadion. Det var en deilig kamp, og vi ser gjerne en reprise av den når lagene møtes igjen. 

De er virkelig i dytten i år, Aalesund, og selv om det ikke er klart i teorien ennå - er det liten tvil om at de skal tilbake til Eliteserien neste sesong. De har en rekke målfarlige spillere på topp, deriblant Niklas Castro og Pape Gueye. Keeperen deres, Andreas Lie, er også en tøff nøtt å knekke. 

Noe kan kanskje tyde på at de fikk en liten formdupp etter de røk ut mot Viking i kvartfinalen i cupen. Det ble en lang kamp, som til slutt måtte avgjøres med ekstraomganger. Kun tre dager senere spilte de mot Ull/Kisa og tok kun ett poeng. 

Vi satser på å gjøre enda et hopp oppover på tabellen, og hente poeng mot selveste serielederne. 

Kampens første spark på ballen går søndag kl. 18:00 på Color Line stadion.

Annonse fra Obos-ligaen: