Til minne om Håkon

Det er slik vi vil huske Håkon Engen. Alltid begeistret og alltid på plass midt blant oss. I medgang som i motgang. En hedersmann har gått ut av tiden.

Det er med stor sorg vi har mottatt budskapet om at Håkon Engen er død.

Håkon har de siste ukene vært alvorlig syk, livet tok slutt torsdag 16.april. 

Våre tanker går først og fremst til Håkons nærmeste familie, vi føler med dere i sorgen og savnet.

Raufoss Fotball har hatt mye glede av Håkon gjennom alle år og han har vært tilknyttet klubben siden han kom til verden den 27.desember 1951.

Håkon gikk gradene på aldersbestemte lag opp igjennom årene og han har stilt opp og tatt mange oppgaver for klubben i sitt hjerte.

De siste 30 årene har han bodd på Hedmarkssida, men han har kjørt ufattelig mange kilometer for å besøke miljøet og arbeidsoppgavene han har hatt hos oss.

Mest kjent er han som selger og frontfigur for det årlige billotteriet der han har markert seg med en utrolig arbeidskapasitet gjennom mange år.

I tillegg til å være glad i klubben sin har han også vist at han har hatt omsorg for folkene i klubben.

Han likte seg kanskje aller best da han kunne jobbe og leve tett på A-laget vårt på kamper og borte på treningsleir. På privaten tok han seg gjerne av spillerne så de skulle trives både hver for seg og som gruppe.

Vi kommer alle til å savne den blide og fine Håkon.

Familien har opprettet en minneside. Der kan alle som ønsker det gå inn å legge igjen en siste hilsen. Lenke til siden finner du her.

Vi lyser fred over hans gode minne.

 

Asgeir Sveen, Styreleder 

Bent Dalby, Daglig leder

 

Annonse fra Obos-ligaen: