Til Drammen på tirsdag

Det virker som en liten evighet siden vi så forrige treningskamp, og det er i dag akkurat på dagen tre måneder siden sist. 6. mars var vi i Skien og møtte Odd til dobbeltkamp. Lee Rochester Sørensen (bildet) signerte for oss dagen før, den 5. mars - og kvitterte umiddelbart med å levere sin første Raufoss-scoring. På tirsdag 9. juni går turen til Drammen og møte med Mikkel Maigaard & Co i Strømsgodset.

Tippeligaen har noen ukers forsprang med kontakttrening, og "Godset" har også spilt et par treningskamper allerede. 30.mai spilte de kamp i nabolaget mot Mjøndalen som de vant 2-1, og 2.juni spilte de mot Stabæk og vant også den matchen 2-1.

Kampen mot våre gule og svarte menn blir generalprøven for Strømsgodset, før seriespillet i Tippeligaen starter opp onsdag 17. juni mot IK Start i Kristiansand.

Raufossgutta har nå gjort unna to treningsuker med god intensitet og full kontakttrening, etter at de først hadde ei uke med trening uten kontakt fra 18.mai. Det skal bli spennende å se hvordan gutta ligger an i løypa en snau måned før seriestart i OBOS-ligaen.

Ryan Doghman er ikke med i troppen på tirsdag, han har hatt et inngrep i kneet i vår. "Lyn-vingen" er i trening igjen uten ball, men er ikke kampklar på en stund riktig enda. Emile Dadjo og Ikhsan Fandi har begge noe smårusk i maskineriet og står høyst sannsynlig over den første treningskampen.

En ny spiller er ventet til Raufoss i løpet av helgen, så følg med for offentliggjøring og signering på mandag! 

Kampen spilles uten publikum, men den vises på direktesporten i Oppland Arbeiderblad og i øvrige Amedia-aviser. Vi har også medarbeidere fra Raufoss Fotball Media på plass på Marienlyst tirsdag kveld, det blir selvsagt oppdateringer i sosiale medier undervegs i kampen. Kampstart er kl. 18.00.

Mye å glede seg til! Heia Raufoss!

 

Annonse fra Obos-ligaen: