Tidlig scoring avgjorde serieåpningen

Christian Johnsen & Co. slo Vålerenga 2 med 1-0 i første serierunde.

Vi trengte ikke vente lenge på årets første Raufoss-mål i 2. divisjon. To minutter av oppgjøret mot Vålerenga 2 gikk det, før Anton Henningsson sendte gult og svart i ledelsen på Vallhall-gresset.

Svensken hadde kommet seg løs fra all markering, og var nådeløs da ballen havnet hos han etter et godt slått hjørnespark fra vår høyreside.

Den første omgangen ble ikke noe fyrverkeri, men det var ei heller sovemedisin. Det ble mye fram og tilbake, og begge lag hadde sine sjanser. Det ble likevel med Henningsson-målet på de første 45 minuttene med seriefotball denne sesongen.

I andre omgang var det Vålerenga 2 som dominerte kampen på eget gress. Hjemmelaget holdt ballen i laget stort sett hele omgangen og skapte i tillegg flere gode sjanser foran Raufoss-målet. Gutta i gult lå kompakt gjennom hele kampen, og var flinke til å hindre blåtrøyene når de nærmet seg.

Våre menn var så gode til å holde unna, at det ikke ble flere mål i seriepremieren. Anton Henningssons 1-0-scoring tidlig i kampen ble avgjørende og gir oss tre poeng med hjem fra Oslo.

Neste kamp er søndagens hjemmekamp mot Asker. De tapte med 1-5 for et svært godt HamKam i serieåpningen. Den kampen spilles på NAMMO Stadion. Vi sees der!