Sur start for damene

Det så lyst ut fra start. Dessverre ble det ikke seier. Damene fikk bokstavlig talt en sur start på sesongen.

Det åpnet så bra. De første 25 minuttene var det gult og svart for alle penga. Gang på gang tok jentene kommandoen inne på gjestene sin halvdel. Flere ganger kom de til gode avslutninger på mål. Kun det siste lille manglet for at starten på kampen, og sesongen, skulle bli strålende.

Gjestene fra Oslo spilte seg etter hvert gradvis inn i kampen. Mer og mer av spillet ble flyttet over på hjemmelagets halvdel. Men farlig ble det ikke. Ikke før vi var noen få sekunder på overtid. Da ble Friggs Ågot Marie Larsen spilt nydelig igjennom. Alene mot Heidi Snersrud gjorde hun ingen feil og gjestene gikk - en smule ufortjent - til pause med ledelse.

I takt med at været ble enda surere, og enda kaldere, mistet hjemmelaget initiativet. Etter pause var det gjestene som styrte det meste. Det var også de som scoret. En litt uheldig Raufosskeeper glapp ballen etter et hjørnespark og Stine Aleksandersen fikk en enkel oppgave med å sette kula i mål. Før den scoringen hadde gjestene en avslutning som gikk på innsiden av stolpen og ut.

For Raufoss var det lite som stemte og gjestene var nærmere 3-0 enn hjemmelaget var en redusering.

Nå venter det NM-kamp mot Fart på bortebane førstkommende onsdag. Neste seriematch går borte mot Sarpsborg 08 kommende lørdag.

Raufoss Damer - Frigg 0-2 (0-1)
Scoringer: 0-1 Ågot Marie Larsen (45), 0-2 Stine Aleksandersen (55).
Dommer: Terje Klungsøyr, Mork IL
Tilskuere: ca. 100.
Raufoss: Heidi Snersrud, Carina Myrvang, Maren Kraby Simenstad, Johanne Bark Flaterud, Johanne Tosterud, Sofia Berntsen, Silje Huuse, Fride Straumsheim Hoem, Helene Nyhus, Nora Bakke, Oda Karoline Skogan.